2024.04.19, Péntek
A DVM group kivitelezésében folytatódik a margitszigeti szállodafelújítás
danubiushotels.com

A DVM group kivitelezésében folytatódik a margitszigeti szállodafelújítás

realista.hu

2019.01.29. 09:46 - Antal Zsófia

A cégcsoport már 5 éve dolgozik a Health Spa Resort különböző fázisain, ezúttal közel 70 szobát és egy előadótermet modernizálnak egyéb kisebb feladatok mellett.

Hirdetés

A DVM groupot bízta meg a Danubius Hotels Group a margitszigeti Health Spa Resort következő felújítási fázisának kivitelezésével. A megbízás többek közt a hatodik és hetedik emeleten 68 szoba felújítását öleli fel, melyeket különleges, kék búzavirág mintás kerámiafestett belső üvegfal díszít majd. Emellett megszépül a Platán étterem vendégtere és az első emeleti gyógyászati váró is.

Megújul továbbá az épület legnagyobb előadóterme, a 260 ülőhelyes Star auditorium: modern rendezvénytechnikai berendezésekkel szerelik fel, és falai – korábbi íves alakjuk helyett – szögletesebb formát kapnak a jobb akusztika érdekében. A belsőépítészeti tervezést a Sütő Interior Architects látja el. A bontás tavaly decemberben megkezdődött, a munkálatok idén májusban fejeződnek be.

A DVM group már jelentős tapasztalatokkal bír a margitszigeti szálloda munkálatai terén, hiszen a cégcsoport 2014 óta több fázisban közel 170 szobát újított fel az elsőtől az ötödik emeletig. Legutóbb a hotel lobbyja, konferenciaterme és a gyógyászati recepciója született újjá a közreműködésükkel.

Mi épül?szállodafelújításMargitszigetDVM group

Hírlevél

Hirdetés