2024.02.24, Szombat
Kézilabdacsarnokot kap Veresegyház
Illusztráció - Csongrád megyében épülő kézilabdacsarnok (delmagyar.hu)

Kézilabdacsarnokot kap Veresegyház

magyarepitok.hu

2019.07.09. 09:59 - Almási Krisztina

A közel 300 fő befogadására alkalmas létesítményben többek közt négy edzőtermet alakítanak ki, egyenként 280 m2 alapterülettel.

Hirdetés

Egy 4500 négyzetméter alapterületű kézilabda munkacsarnok építése kezdődik meg a Pest megyei Veresegyházán 2,2 milliárd forintból a Constructor Domini Kft. munkájával - derül ki az uniós közbeszerzési adatokból. A csarnokküzdőtér 27,7×47,4 méter nagyságú lesz, itt található majd egy szabvány méretű, 20/40 kézilabdapálya.

A földszinti lelátón 132 darab ülőhely kap majd helyet, melyek három sorban fognak elhelyezkedni. Az emeleten 42 férőhelyet, a kétoldali galérián pedig 40-40 állóhelyet hoznak létre. Az épület összesen 296 fő befogadására lesz alkalmas.

Az alagsorban négy edzőtermet alakítanak ki, egyenként 280 m2 alapterülettel. A tetőszerkezet 27,5 m fesztávolsággal készül, a küzdőtér szabad belmagassága pedig nagyobb lesz mint 9 méter. A fejlesztés részeként a hangosító- és vizuáltechnikai rendszert is kiépítik.


Külső sportpályát is kap a csarnok

A beruházás tartalmazza egy külső gumiborítású, mintegy 970 négyzetméteres sportpálya kivitelezését is.

A fejlesztés részeként megvalósul továbbá a külső közművek rendezése és a térburkolat kivitelezése, valamint 60 parkolóhely kialakítása, melyből két hely akadálymentes lesz. Ezen kívül a burkolt felületen 29 kerékpár tárolására alkalmas szerelvényt is építenek.

A megvalósítás során a kertészeti és földmunkákat, a csapadékvíz-elvezetést, valamint a közvilágítást is megoldják.

Mi épül?VeresegyházsportcsarnokcsarnoképítéssportberuházásokConstructor Domini Kft.építőipari cégek

Hírlevél

Hirdetés