2021.01.21, Csütörtök
Már szerkezetkész Angyalföld új lakóparkja

Már szerkezetkész Angyalföld új lakóparkja

magyarepitok.hu

2020.02.06. 09:52 - Hegedűs Gergely

A Béke térhez közeli lakóparkot az év utolsó negyedévében adják át, a lakások 80 százaléka már elkelt.

Hirdetés

Elérte a legmagasabb pontját budapesti 13. kerületben készülő hétszintes lakópark. A Metropolitan Garden 105 lakással jön létre a Wing Zrt. márkája, a Living fejlesztésében.

A Béke teret és a Reitter Ferenc utcát összekötő Országbíró utcában az építkezés a menetrendnek megfelelően halad, a lakópark átadása 2020. utolsó negyedévében várható. A fejlesztő közleménye szerint a 105 lakás 80 százaléka már elkelt, és folyamatos az érdeklődés a fennmaradó otthonok iránt is.
 

Közösségi terekkel és okosmegoldásokkal jön létre

A lakások mérete a 33 négyzetméterestől a 110 négyzetméteresig terjed, mindegyik egység saját teraszt is kap. A tetőszinten budai panorámájú penthouse apartmanokat adnak majd át. A 14-es villamos közelében felépülő létesítmény alatt mélygarázst is kialakítanak a lakóknak.

A Living számos közösségi szolgáltatással hozza létre a lakóparkot, többek közt közösségi nappali, gyerekszoba, közösségi könyvtár, közös fészer és fűszerkert is lesz a lakóparkban.

Az otthonok okosfunkciókkal épülnek, melyek közül a távoli fűtésvezérlés az alapcsomag része, amely riasztóval, valamint távoli redőny- és világításvezérléssel bővíthető.

Mi épül?lakóparkWing Zrt.ingatlanfejlesztéslakásépítés

Hirdetés

Hírlevél

Hirdetés