2024.03.19, Kedd
Négy négyszintes épületben 52 lakás készül el hamarosan Érden
Dernovics Tamás/magyarepitok.hu

Négy négyszintes épületben 52 lakás készül el hamarosan Érden

magyarepitok.hu

2020.10.21. 10:00 - Szabó Ákos

Közel 4000 négyzetméternyi új lakással bővül a fővárosi agglomeráció kínálata, melyet a Hati-Car a Leier termékeivel valósít meg.

Hirdetés

Már állnak annak az 52 lakásból álló, közel 4000 négyzetméteres új érdi lakóparknak a házai a Selmeci utcában, melyet a Hati-Car Kft. épít meg a Selmeci Projekt Kft. megbízásából. A budapesti agglomerációs gyűrű legnagyobb településének parkrészén elkészülő fejlesztés Érd Parkváros negyedében, a Selmeci utcai zöld környezetben valósul meg, Leier termékek felhasználásával.

 

 

Már a belső munkákon dolgoznak

A projekt előre haladásáról Sövényi Jenő, a kivitelező ügyvezetője tájékoztatta a magyarepitok.hu-t. Elmondta: már mind a négy épületet, négyszintes épületet kialakították, sőt már a külső festésben is csak a negyediken dolgoznak. Jelenleg alapvetően a belső munkák zajlanak, a lakások végleges állapotukat hamarosan elnyerik és a közel félszáz új otthonba beköltözhetnek majd azok tulajdonosai.

 

 

Előregyártott, de egyedi termékekből épült

A Selmeci Lakóparkot jelentős mértékben Leier termékekkel építik meg, így a cég képviselőjét is megkerestük. Rendes Ákos kifejtette: a moduláris technológiának köszönhetően egyszerre előregyártott és személyre szabott Leier termékek közül itt széles spektrumban használtak fel elemeket.

 

Dernovics Tamás/magyarepitok.hu

A több hazai gyárban is előállított Leier modulokat számítógépen tervezik meg előre, hogy mindig az adott projekt igényeinek megfelelő termékek készüljenek. A lakóparknál előregyártott Leier

  • kéregfalakat,
  • mesterpaneleket,
  • lépcsőket,
  • erkélylemezeket
  • és támfalelemeket is használtak.

Emellett többek között a térkövek is Leier márkájúak az új lakóparkban.

 

Dernovics Tamás/magyarepitok.hu
Mi épül?Leier Hungária Kft.lakóparkÉrdHati-Car Kft.építőipari cégekúj építésű lakások

Hírlevél

Hirdetés