2023.06.03, Szombat
Látványos megoldásokkal modernizálják a Szeged Plázát
Látványterv: Indotek Group

Látványos megoldásokkal modernizálják a Szeged Plázát

magyarepitok.hu

2021.03.26. 08:00 - Gyöngyösi Klaudia

A külső homlokzat felújítása 2021. nyarán fejeződik be, de a bevásárlóközpont a korszerűsítés ideje alatt is várja a látogatókat, az érvényben lévő korlátozásoknak megfelelő nyitvatartással.

Hirdetés

Megkezdődött a Szeged Plaza külső homlokzatának modernizálása, amelynek keretében teljesen megújul a bevásárlóközpont megjelenése a pláza üzemeltetője és tulajdonosa, az Indotek Group által. Korábban már sor került a pláza belső tereinek megújítására, amelyet most a beruházás második ütemeként, a bevásárlóközpont külső megújulása követ.

Az ingatlanpiaci társaság mintegy egymilliárd forintból valósítja meg a Szeged Plaza modernizálását, amelynek részeként a külső homlokzat felújítása 2021. nyarán fejeződik be, de a bevásárlóközpont a korszerűsítés ideje alatt is várja a látogatókat, az érvényben lévő korlátozásoknak megfelelő nyitvatartással.

A pláza megújítás második ütemében az Indotek Group az elmúlt hónapban felújította a 400 férőhelyes mélygarázst, amelynek részeként egy teljesen új színvilággal frissítette fel az ott található pilléreket és falakat.

Jelenleg is zajlik az új homlokzati felület átfestése szürke színűvé, valamint a főbejárati és a középső mozi tömb acélszerkezetű keretre történő cseréje, amelyeket a tervek szerint szintén különböző színűre festenek majd, illetve LED vonalpálcák segítségével kiemelten megvilágítanak.

 

Fiatalos és modern külső a cél

Mindezek mellett különösen látványos megoldás is születik a pláza megjelenésében, ugyanis 4 darab LED világítású élőkép kerül fel a Szeged Plaza fő homlokzatára, amelynek köszönhetően egy modern és fiatalos arculatú pláza várja az érdeklődőket. A belső arculathoz is igazodva, a pláza feliratai is megújulnak és egységes megjelenésű bérlői logó felületek alakítanak majd ki.

A hazai ingatlanpiac egyik legnagyobb szereplőjeként az Indotek Group több mint 20 bevásárlóközpont tulajdonosa és üzemeltetője és így a legnagyobb hazai plázaportfólióval rendelkezik, amelynek a Csongrád-Csanád megyei székhelyen található Szeged Plaza is a része.

A cégcsoport célja, hogy a portfóliójába kerülő bevásárlóközpontokat modernizálja és olyan kellemes külső és belső környezetet alakítson ki, amely fiatalos és modern, illetve ahol a vásárlók szívesen töltik a szabadidejüket.

 

A pandémiás helyzet nem akadályozza a munkálatok előrehaladását

Az Indotek Group a koronavírus-járvány idején számos ingatlanja esetében végez felújítási, korszerűsítési munkálatokat annak érdekében, hogy minél magasabb színvonalon szolgálhassa ki a bérlőit, illetve a bevásárlóközpontok esetében a vásárlókat. A belső terek felújítása után a tavalyi évben több üzlet is felújította, bővítette a területét, illetve érkeztek új bérlők a házba.

A plaza célja, hogy ez a folyamat ne álljon meg és az épület megújulásával frissüljön az üzletek és szolgáltatások sora is.

A Szeged Plaza felújításának második üteme a tervek szerint halad, amelynek eredményeként egy külsőleg is megújult bevásárlóközpont várja majd a látogatókat 2021 nyarán. Az érvényben lévő hatósági intézkedéseknek megfelelően a felújítási munkálatok alatt is nyitva tart a bevásárlóközpont.

Mi épül?SzegedSzeged PlázabevásárlóközpontIndotek Group

Hírlevél

Hirdetés