2024.03.19, Kedd
Egy új háromszintes épületrésszel bővítik Sárbogárd rendőrkapitányságát
Látványterv: LATEREX Építő Zrt.

Egy új háromszintes épületrésszel bővítik Sárbogárd rendőrkapitányságát

magyarepitok.hu

2021.06.25. 18:30 - Gyöngyösi Klaudia

A 100 dolgozó befogadására képes új épület kivitelezését a LATEREX Építő Zrt. végzi.

Hirdetés

Ütemterv szerint halad a sárbogárdi rendőrkapitányság új épületének kivitelezése – értesítette lapunkat a kivitelező LATEREX Építő Zrt. A májusban indult projekt befejezésére a szakembereknek 18 hónap áll rendelkezésükre, így a tervezett átadás 2022 novembere.

A 3 szintes új építmény több mint 1,8 milliárd forintból valósul meg magyar állami támogatással.

A létesítmény új épületét Sárbogárd belterületén, az Árpád utca és a Tury Miklós utca kereszteződésénél alakítják ki. A 4000 négyzetméter nagyságú telekre egy 100 dolgozót befogadó, közel 2200 négyzetméteres építményt húznak fel, melyben helyet kap 10 darab fedett parkoló, továbbá bűnjelkamrák és 2 db kutyakennel is.

Az objektum fűtése és hűtése geotermikus energiával fog működni, ezen felül tetejének közel 50%-át napelemek borítják majd. Mindemellett szerkezetileg egy pillérvázas, kitöltőfalas épületről van szó.

 

Jelenleg az alapozási munkák zajlanak

A földszinten kaptak helyet az irodai funkciók, az előállító- és irodahelyiségek, a dolgozói fedett dohányzó és egy nagy tárgyaló is.

A második emelet egy úgynevezett gazdasági szint lesz, gépészeti helyiséggel, konditeremmel, öltözőkkel és vizes blokkokkal.

Lapunk értesülése szerint: jelenleg az alapozási munkák zajlanak, továbbá elindult a talpgerendák készítése, majd ezután rövidesen az alaplemez kivitelezése is megkezdődik.

Mi épül?rendőrkapitányságLATEREX Építő Zrt.Sárbogárd

Hírlevél

Hirdetés