2024.04.26, Péntek

Hirdetés

Még nyáron magára ölti új köntösét a Szeged Plaza
Fotók: Nyitrai Szilárd/Szeged365, látványterv: Indotek

Még nyáron magára ölti új köntösét a Szeged Plaza

szeged365.hu, magyarepitok.hu

2021.06.30. 07:54 - Szabó Ákos

Az Indotek Group beruházásában nyárra elkészül az új homlokzat.

Hirdetés

Már korábban is beszámoltunk arról, hogy nagyszabású fejlesztésbe kezd a magyar-amerikai tulajdonó Indotek Group Csongrád-Csanád megyeszékhelyén. A hónapban a Szeged365 fotósa járt a megújuló Szeged Plaza projektjének helyszínén, ahol számos felvételt készítettek arról, hogyan halad a fejlesztés, melynek a külső homlokzatot érintő, jelenlegi üteme még a nyáron véget fog érni.

 

Látványterv

 

Folyamatosan fejlődik a Szeged Plaza

A bevásárló- és közösségi központ az építkezés közben is látogatható, és a külső borítást érintő ütem nem az első a fejlesztések között: a mintegy egymilliárd forint értékű modernizálás során tavaly a belső terek újultak meg, melyet követően több üzlet is önállóan modernizálásba fogott. Mindemellett az elmúlt időszakban az Indotek felújította a 400 autónak helyet adó mélygarázst: ennek során teljesen megváltozott többek között színvilág is.

 

 

A dizájnváltás a beruházás most aktuális, külső tereket érintő szakaszában is különösen hangsúlyos szerepet kap: mind a festés, mind pedig az újonnan felszerelésre kerülő színes LED-fénycsövek is egy színes, modern összhatás elérésére szolgálnak majd.

 

Látványos LED-ek adnak majd színt az épületnek

Mindemellett különösen látványos megoldás is születik a Plaza megjelenésében, ugyanis 4 darab LED világítású élőkép kerül fel az épület fő homlokzatára, amelynek köszönhetően egy modern és fiatalos arculatú bevásárlóközpont várja az érdeklődőket. A belső arculathoz is igazodva, a Plaza feliratai is megújulnak és egységes megjelenésű bérlői logó felületek is kialakításra kerülnek majd.

 

 

Mi épül?Indotek GroupSzegedbevásárlóközpont

Hírlevél

Hirdetés