2024.04.26, Péntek

Hirdetés

Jelentős sportberuházás valósult meg Pécsett az Indotek támogatásával
Fotó: PTE

Jelentős sportberuházás valósult meg Pécsett az Indotek támogatásával

magyarepitok.hu

2023.02.28. 15:09 - Hegedűs Gergely

A pécsi kosárakadémia szomszédságában felépült központ a kosárlabdázókon túl a teljes magyar sporttársadalmat és a honvédséget is kiszolgálja.

Hirdetés

Februárban avatták fel a pécsi Nemzeti Kosárlabda Akadémia Dr. Hepp Ferenc Rehabilitációs és Regenerációs Központot, amelynek megvalósításához az Indotek Group is hozzájárult – adta hírül közösségi oldalán az ingatlanbefektetéssel, illetve ingatlanfejlesztéssel foglalkozó cégcsoport.

A magyar női kosárlabda-válogatott korábbi csapatorvosáról elnevezett létesítmény kifejezetten a sportsérülések teljes körű rehabilitációját és a sportolók regenerációját szolgálja. Az intézmény a Nemzeti Kosárlabda Akadémia növendékein túl a teljes magyar sporttársadalom, és igény esetén a Magyar Honvédség tagjai számára is nyújt szolgáltatásokat.


Az akadémia szomszédságában egy év alatt épült fel

A több mint 1,2 milliárd forintos beruházás megvalósításához az Indotek Group a társaságiadó felajánlásával járult hozzá, a további támogató vállalatokkal együtt összesen 700 millió Ft értékben.

„A cégcsoport üzletpolitikájának, és ezáltal a társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos tevékenységének fontos eleme, hogy partnereinkkel közösen a társadalom számára is hozzáadott értéket teremthessünk, főként, ha a támogatás révén a társadalmi, jelen esetben a magyar sportolók jólétét is támogatjuk”

– olvasható a közösségi bejegyzésben.

A pécsi kosárakadémia öt évvel ezelőtt épült fel, ennek szomszédságában jött létre 860 négyzetméternyi hasznos alapterülettel a rehabilitációs és regenerációs központ. A fejlesztés egy év alatt valósult meg, több mint felerészben adófelajánlásokból és félmilliárd forintos kormányzati támogatásból. 

Mi épül?Indotek GroupPécstársadalmi felelősségvállalás

Hírlevél

Hirdetés