2024.09.08, Vasárnap
Új röplabdakomplexum épül Székesfehérváron
A MÁV Előre SC elnöke, dr. Tálos Péter, a klub ügyvezető igazgatója, Kovács Krisztián, valamint a PORTÉP Kft. ügyvezető igazgatója, Lévai Gergely július 8-án írta alá a szerződést (MÁV Előre)

Új röplabdakomplexum épül Székesfehérváron

mti

2024.07.18. 12:24 - Szabó Ákos

A munkálatok már el is rajtoltak.

Hirdetés

Hosszútávú megállapodás született a Portép Kft. és MÁV Előre Sport Akadémia között, amelynek keretein belül 3300 négyzetméteres röplabdaspecifikus sportkomplexum épül Székesfehérváron - írja az MTI.

A klub szerdai beszámolója szerint az elnök Tálos Péter, az ügyvezető igazgató Kovács Krisztián, valamint a Portép Kft. ügyvezető igazgatója, Lévai Gergely múlt héten írta alá a szerződést.

A megállapodásnak köszönhetően az Alba Ipari Zónában az év végéig elkészül az új sportkomplexum, amelyben kialakítanak egy Extraliga-mérkőzések rendezésére alkalmas pályát, ahol keresztben egyszerre két pályán lehet edzéseket tartani. A második csarnokrészben lesz egy utánpótlás centerpálya, illetve 150 négyzetméteres területen konditerem. A harmadik részben - Magyarországon egyedülálló módon - három strandröplabda pályát építenek.

A munkálatok már megkezdődtek.

 

Fotó: MÁV Előre

Galéria

Mi épül?SzékesfehérvárPortép Kft.sportcsarnokcsarnoképítés

Hírlevél

Hirdetés