2024.06.17, Hétfő
Az ország legnagyobb karácsonyfájává változott a Megyeri híd
youtube/Magyar Közút

Az ország legnagyobb karácsonyfájává változott a Megyeri híd

magyarepitok.hu, Magyar Közút

2021.12.21. 17:42 - Bíró Beáta

A Magyar Közút fényfestéssel varázsolta zöld színűre a híd pesti hídfő felőli pilonját és ferdekábeleit.

Hirdetés

Három napra az ország legnagyobb köztéri karácsonyfájává változott a főváros melletti Megyeri híd. A látványban december 21. és december 23. között, 16 órától 24 óráig lehet gyönyörködni. A híd pesti hídfő felőli pilonja és ferdekábelei ebben az időben speciális díszkivilágítást kapnak, így lesz hatalmas, zöldellő karácsonyfa a száz méter, vagyis 35 emelet magas, monumentális építményből.

A Magyar Közút azonban arra kéri az autósokat, hogy vezetés közben semmiképpen se fotózzanak és a leállósáv használata is szigorúan tilos (kivéve műszaki hiba esetén). Továbbra is figyelmesen, a követési távolságot betartva haladjanak át a hídon, erre a pályán lévő digitális kijelzőinken is külön felhívják a figyelmet.

Aki nem csupán a hídon áthaladva szeretné szemügyre venni az ország legnagyobb karácsonyfáját, annak javasolják, hogy a 2-es főút felől közelítse meg a hidat, a pesti hídfő alatti részen keresztül pedig az útbaigazító táblák segítségével mindenki könnyedén és legfőképp biztonságosan, gyalogosan vagy akár kerékpárral is eljuthat az átjáróra.   

 

A szemet gyönyörködtető, egyedi fényfestésről a társaság Youtube oldalán érhető el friss videó:  

 

 

AktuálisMagyar Közút Nonprofit Zrt.Megyeri híddíszkivilágításkarácsony

Hírlevél

Hirdetés