2024.05.25, Szombat

A konferencia szervezőjével, Bodnár Györggyel készített interjúnk itt olvasható.

Az esemény honlapja úgy fogalmaz, egy modern házon szinte minden mindennel összefügg, így csak a különböző szakmák hatékony együttműködésétől várható jó eredmény. Ezért minden olyan építési szakembert várnak a konferenciára, akinek köze van ahhoz, hogy egy ház építése vagy felújítása sikertörténet legyen: építészeket, kivitelezőket, épületgépészeket, automatizálási szakembereket, műszaki ellenőröket, belsőépítészeket, lakberendezőket, építőanyag-kereskedőket, főiskolásokat, egyetemistákat.

Az előadások az építészet, a gépészet, az épületvillamosság, a kivitelezés, de még a lakberendezés témáit is érintik. „Nem a részletekben merülünk el, hanem a házépítés/házfelújítás teljes folyamatát tekintjük át. Minden szakterület kulisszatitkaiba bepillantást nyerhet: az építészetbe, az épületgépészetbe, az automatizálásba, a kivitelezésbe, de még a belsőépítészetbe, lakberendezésbe is.”

A 2. Építem a házad Klubkonferencia több szokatlan elemet is tartogat.Egyik különlegessége, hogy az egy nap alatt nem csak a szűken vett szakmáról lesz szó, hanem arról is, hogyan lehet ebből jobban és kevésbé stresszesen megélni!”

A konferencián „nem csak okosakat kívánnak mondani”, hanem abban is segíteni szeretnének az erre fogékony szakembereknek, hogy felkészült, a minőséget értékelni tudó potenciális megrendelőkkel is kapcsolatba kerüljenek. „Talán már Ön is többször érezte úgy, hogy szélmalomharcot folytat. Hiába szeretne minőségi munkát végezni, ezt nem értékelik eléggé a megrendelők, miközben folyamatos háborút kell folytatnia a piacon a kóklerekkel, akiktől senki nem védi meg sem Önt, sem az építkezőket. Az Építem a házad Klubot azért hoztuk létre, hogy találkozóhelyet, támogató közeget biztosítsunk azoknak az építési szakembereknek, akik nem panaszkodni szeretnének, hanem változtatni, megoldásokat találni ezekre a nehézségekre. Hogy segítsünk az ehhez szükséges változásban, és segítsünk olyan építkezőket, olyan megrendelőket találni, akik igénylik és meg is becsülik a minőségi munkát. Akiknek első kérdése nem az, hogy „lehet-e féláron?” vagy „lehetne-e Áfa nélkül?”

A Klubkonferencia egyben az Építem a Házad Klub alakuló rendezvénye is.

A 2. Építem a házad Klubkonferencia 2016. január 21-én, csütörtökön kerül megrendezésre a Lurdy Házban.

(epitemahazad.hu, magyarepitok.hu)

Iparági hírekkonferencia