2024.05.29, Szerda

A Közbeszerzési Értesítő szerint a három ajánlattevő közül az összességében legelőnyösebb ajánlatot tett, két cégből álló közös ajánlattevő nyert úgy, hogy az értékelésnél túlsúlyos volt az ár. Az ajánlatkérő a közbeszerzést lezáró döntést még május 28-án hozta meg, de az most jelent meg a lapban.

Az 1997 óta működő Fauna Duó Kft. lakások, irodák, közösségi helységek, családi házak, garázsok felújítását és kialakítását végzi, 2005 óta vesz részt közbeszerzési pályázatokon. A honlapja tanúsága szerint több éve kialakult kivitelezői és szakember gárdával rendelkezik a cég, az építkezésekhez felelős műszaki vezetőt biztosít. A magán és állami szektorban egyaránt dolgozik, többek közt a fővárosi állatkert, illetve a Terézváros intézményeinek és útjainak a felújítását is a Fauna Duó végezte a közelmúltban.

A Gesztelyi Építőipari Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. 1998-ban 10 millió forintos alaptőkével alakult, a mély-, és magasépítés területén folytat építőipari felújítási és generál kivitelezési tevékenységet. A cég honlapján megadott referenciáknál többek közt a budapesti Szent Imre Kórház, az egri és a pilisvörösvári óvoda, a balatonalmádi posta, a szekszárdi ügyészség, a tamási rendőrkapitányság, illetve a BRFK Mosoni utcai épületein elvégzett munkák szerepelnek. 

Az ajánlatkérő a következő önkormányzati cégek nevében járt el: Belváros-Lipótváros Vagyonkezelő Zrt., Belváros-Lipótváros Városüzemeltető Kft., Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft., Belváros-Lipótváros Közterület-felügyelet, Szent István Tér Mélygarázs Kft., valamint az Aranytíz Kft.

A két nyertes mellett ajánlatot tett még a Nyír-Aqua Team Kft., valamint a LATEREX Építő Zrt. is.

(mti, magyarepitok.hu)

Galéria

Mi épül?Gesztelyi Zrt.Fauna Duó Kft.