2024.04.26, Péntek

Hirdetés

Budapest új atlétikai stadionja is bemutatkozik az IDEA Conference 2019-en
illusztráció

Budapest új atlétikai stadionja is bemutatkozik az IDEA Conference 2019-en

magyarepitok.hu

2019.03.06. 16:57 - Hegedűs Gergely

A konferencia ezúttal is a nemzetközi és a magyar mérnök szakma nagyágyúit szólaltatja meg.

Hirdetés

Az év nemzetközi mérnök eseményét újra Kecskeméten rendezik meg: immár második alkalommal várja a szakmát az IDEA Conference 2019. A konferencia ezúttal is nemzetközi és a magyar mérnök szakma nagyágyúit szólaltatja meg a vasbeton és acélszerkezet tervezés területén egy kétnapos szakmai programmal.


Szakterülettől függetlenül mindenkinek fontos lehet

Az április 25-én és 26-án sorra kerülő rendezvény szerdán nyilvánosságra hozta a részletes programját. Eszerint a tematikus szekciókban idén megjelenik

  • az ipari innováció,
  • a BIM alapú tervezés,
  • és a különleges építőanyagok felhasználása,
  • emellett a konferencián kiemelt figyelmet kapnak az új eljárások és módszerek.

Ugyanakkor a beharangozó a magyar és a nemzetközi építőipari szereplők egyik legfontosabb találkozási pontjaként jelöli a rendezvényt, miután a kiegészítő programok rengeteg kapcsolatépítési lehetőséget biztosítanak.

Az IDEA Conference 2019 a honlapja szerint a szakterülettől függetlenül hasznos ismeretekkel szolgálhat a tervező mérnököknek, akárcsak a kivitelezésben dolgozó mérnököknek és a beruházóknak.


Az új fővárosi stadion tervezői is előadnak

A konferencián külön szekciót kap a Budapesti Atlétikai Stadion projektbemutatója. Ezen többek közt a létesítményt tervező Napur Architect Kft. részéről Ferencz Marcel és Détári György, valamint a BIM Design Kft. részéről Kocsis András Balázs is előadást tart.

A rendezvény a MIÉNK Magyar Innovatív Építőipari Nyílt Klaszter és a Bács-Kiskun Megyei Mérnöki Kamara társszervezésében létrejövő, a Magyar Mérnök Kamara által elfogadott kötelező mérnökszakmai továbbképzés.

A 2019-es konferencia és a magyar mérnök szakma kiemelt támogatói a KÉSZ Csoport, a Hilti, a Ferrobeton, a Market Csoport és a Sberbank. A rendezvény médiatámogatója a magyarepitok.hu

Iparági hírekKÉSZ CsoportIDEA Conference 2019KecskemétBIMMagyar Építők

Hírlevél

Hirdetés