2024.04.27, Szombat

Hirdetés

Az előregyártás lehetőségeiről rendeznek webináriumot Győrben
Fotók: Leier Hungária Kft.

Az előregyártás lehetőségeiről rendeznek webináriumot Győrben

magyarepitok.hu

2019.10.29. 08:00 - Gyöngyösi Klaudia

A Leier támogatásával megvalósuló rendezvény a tervezőktől a kivitelezőkig minden szakember számára hasznos lehet.

Hirdetés

November 6-án, szerdán kerül megrendezésre az az országos esemény, amely online közvetítéssel is várja az érdeklődőket a győri Széchenyi István Egyetemen. A Leier Hungária Kft. támogatásával létre jövő rendezvény megújult program keretében foglalkozik az előregyártás témájával.

A képre kattintva galéria nyílik!

Az építőanyaggyártók előregyártással kívánják hatékonyabbá tenni az építési tevékenységet. A több funkciót egyesítő megoldások megismerése a tervezőktől a kivitelezőkig, a felelős műszaki vezetőktől a műszaki ellenőrökig minden szakember számára hasznos lehet, hisz az innovatív technológia a szoros határidők és a szakemberhiány ellenére is minőségi építést biztosít.

 

A sikeres képzéshez csak egy online teszt szükséges

A webinárium célja, hogy az előregyártás az építési folyamat minden tagja számára kínált előnyeit és lehetőségeit professzori előadások és megvalósult példák segítségével mutassa be. A rendezvény ehhez kapcsolódva sorra veszi az épületszerkezeteket, valamint a tervezés és kivitelezés folyamatát a magyar és a nemzetközi projektek tapasztalatai alapján.

A képzés elvégzésének és a 1,5 kamarai pont megszerzésének feltétele mindössze egy online teszt kitöltése. Ez érvényes azokra az érdeklődőkre is, akik nem a győri helyszínen, hanem az ország más pontján követik majd az előadásokat.

 

A rendezvény az ország bármely pontjáról elérhető lesz

A téma megismerését és megoldását célzó rendezvénynek a győri Széchenyi István Egyetem Menedzsment Campusa ad otthont. A webinárium előadásai online is nyomon követhetők lesznek az ország bármely pontjáról. A közvetítés linkjét az előzetesen regisztrálók ingyen megkapják. A továbbképzés megújult tartalommal várja a szakembereket.

További részletek és jelentkezés a buildmarketing.hu weboldalon!

Galéria

Iparági hírekLeier Hungária Kft.rendezvényGyőr

Hírlevél

Hirdetés