2020.09.18, Péntek
Online rendelhetnek állványt az építési kisvállalatok
Fotók: Peri Kft.

Online rendelhetnek állványt az építési kisvállalatok

Peri Kft.

2020.03.23. 10:07 - Almási Krisztina

A német PERI csúcsminőségű termékét megrendelés után akár két nap alatt kiszállítják.

Hirdetés

„Semmilyen más rendszer nem ilyen sokoldalú, variálható és mobilis – mondja Virág László, a VIR Architect Kft. ügyvezetője, aki villanyszerelési munkákhoz is használja a PERI nemrég a shop.peri.hu címen  elérhetővé tett állványzatát. László maga szabta egyedi igényeire saját rendszerét, amelyet – hevederekkel, multifunkcionális összekötő elemekkel biztosítva – akár megtámasztás nélkül is fel tud építeni.

A német cég csúcsminőségű, acélvázas terméke azoknak is megoldást jelenthet, akik a fapallós rendszerek elhasználódásától tartva eddig nem mertek beruházni, emiatt pedig esetleg komolyabb megrendelésektől is elestek. Az új felületen bárki megadhatja a szükséges magasságot és szélességet, az így létrejött rendszert pedig megrendelés előtt 3D-ben is megtekintheti.

Peri Kft.

Több ezer építőipari kisvállalkozás működik az országban úgy, hogy miközben munkájuknak is köszönhetően harminc százalékkal bővült a szektor teljesítménye 2019-ben, építési- felújítási projektjeik tartós kivitelezéséhez nem rendelkeznek megfelelően biztonságos, vállalkozásukat élethosszig kiszolgáló saját állványrendszerrel.

A piacon elérhető, bérbe is vehető – jellemzően fapallós – rendszerek beruházási kedvet blokkoló hátránya a technológiai elavultságon kívül az, hogy könnyen vetemednek, nehezen összeszerelhetőek és nem elérhetőek egy kisebb családi ház, társasház felállványozásához szükséges mennyiségben, kizárólag nagyobb tételben.

Ebben a helyzetben különösen jókor érkezett egy német zsaluzat- és állványgyártó cég február közepén tett bejelentése: a hazai nagyvállalati ügyfeleket személyes eladással kiszolgáló PERI online értékesítéssel – versenyképes online rendelési áron – kkv-k számára is elérhetővé teszi egyik legnépszerűbb, egyszerűen és gyorsan szerelhető homlokzati állványrendszerét, a PERI UP EASY-t a shop.peri.hu címen.

A PERI acélból készült, könnyen variálható, moduláris rendszere egyedi igényre szabható a nap huszonnégy órájában online úgy, hogy a kívánt magasság és a szélesség megadása után a 3D-tervező élőben számolja ki a kiválasztott paraméterekre vonatkozó árat és súlyt.

Peri Kft.

A megtervezett rendszer a gyors kiszállításnak köszönhetően akár két napon belül használatba vehető az ország bármely pontján. Mivel elnyűhetetlen anyagminősége ellenére jelentősen könnyebb, mint más állványrendszerek, összeszereléséhez mindössze néhány szerszám és két fő szükséges, igény esetén pedig az első üzembe helyezést segítő, a használatot betanító szakembert is biztosít a cég.

A PERI UP EASY a beépített biztonsági korlátnak köszönhetően a munkavédelmi előírásoknak is megfelel. Egyszeri beruházásként akár évtizedekre szóló megoldást – használaton kívüli időszakokban esetleges bérbeadással passzív bevételt is – jelenthet az építőipari kkv-knak.

shop.peri.hu

Iparági hírekPeri Kft.zsaluzat

Hirdetés

Hírlevél

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés