2024.04.26, Péntek

Hirdetés

Újabb rászoruló intézményen segített a WHB
Fotók: Bernát Benjámin / magyarepitok.hu

Újabb rászoruló intézményen segített a WHB

magyarepitok.hu

2020.06.04. 11:06 - Gyöngyösi Klaudia

Az előzetes igényfelmérésnek köszönhetően ténylegesen olyan eszközzel gazdagodott a létesítmény, amely nagyban segíti az ott dolgozó szakemberek fejlesztő munkáját, fizikai terhelésének csökkentését és a terápiás munka hatékonyságának növelését.

Hirdetés

Háromszázezer forint értékű tárgyi adománnyal járult hozzá a West Hungária Bau Kft. a Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola, Kollégium működéséhez - derült ki a helyszíni sajtótájékoztatón. A WHB megalakulása óta nagy hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra, melyben különösen kiemelt szerepet kap a beteg vagy hátrányos helyzetű gyermekekkel foglalkozó intézmények és szervezetek támogatása.

 

A képre kattintva galéria nyílik!

Ennek a szponzorációs stratégiának az egyik eseménye zajlott a mai napon a győri Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium udvarán, ahol Váczi Vivien támogatásokért és szponzorációkért felelős szakreferens, a vállalat képviseletében átadta a mintegy 300 ezer forint értékű elektromosan állítható masszázságyat Nagy László igazgatónak.

 

Előzetes igényfelmérés a leghatékonyabb adományért

Az igazgató beszédében elmondta, hogy nagyon örülnek a támogatásnak és külön öröm, hogy az adományozó előzetes igényfelmérés alapján biztosította ez a tárgyi adományt, így ténylegesen olyan eszközzel gazdagodtak, amely nagyban segíti az intézményben dolgozó szakemberek fejlesztő munkáját, fizikai terhelésének csökkentését és az itt zajló terápiás munka hatékonyságának növelését.

 

Fotók: Bernát Benjámin/magyarepitok.hu

A masszázságyat a súlyosan, halmozottan sérült tanulóik kezelésére fogják használni, ennek az eszköznek a segítségével a tanulók mozgásterápiája, napi átmozgatása lényegesen könnyebben és hatékonyabban végezhető. Az intézményben jelenleg három, maximum 6 fős csoportban fogadják súlyosan-halmozottan fogyatékos iskoláskorú gyermekeket, fiatalokat.

Az önkiszolgálás, a kommunikáció fejlesztése és szűkebb környezetünk megismerése mellett az egyéni mozgásfejlesztésre helyezik a hangsúlyt. A fejlesztést gyógypedagógusok végzik, munkájukat gyógypedagógiai asszisztensek segítik.

 

A vállalatnak mindig is fontos volt a hátrányos helyzetűek segítése

Váczi Vivien a WHB képviselője beszédében kihangsúlyozta, hogy a cég számára mindig is fontos volt a hátrányos helyzetű gyermekek segítése, örülnek, hogy egy újabb, a fogyatékkal élő és speciális igényű gyermekek fejlesztésében kimagasló szakmai munkát végző intézmény működését tudják ezzel a masszázsággyal könnyebbé tenni.

Az esemény természetesen a járványügyi és egészségvédelmi szabályok és ajánlások maradéktalan betartásával zajlott, így is védve az intézmény tanuló gyermekeket és a velük foglalkozó felnőtteket.

Galéria

Iparági hírekWEST HUNGÁRIA BAU Kft.társadalmi felelősségvállalásáltalános iskolaóvoda

Hírlevél

Hirdetés