2024.04.27, Szombat

Hirdetés

Harmadszor is Koji Lászlót választották meg az ÉVOSZ elnökének
Fotók: Erdei Mihály/magyarepitok.hu

Harmadszor is Koji Lászlót választották meg az ÉVOSZ elnökének

magyarepitok.hu

2023.05.04. 14:37 - Hegedűs Gergely

A szerepkört immár nyolc éve betöltő elnököt első ízben 2019-ben választották újra; a közgyűlésen az elnökség is megújult.

Hirdetés

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) május 4-én megtartotta az éves közgyűlését. Az ÉVOSZ budapesti székházában szervezett eseményen további négy évre megválasztották Koji Lászlót az elnöki pozícióba.

Koji László - Fotók: Erdei Mihály/magyarepitok.hu

A szerepkört immár nyolc éve betöltő elnököt első ízben 2019-ben választották újra. A mostani újraválasztása előtt beszámolt az ÉVOSZ elmúlt időszakban végzett szakmai munkájáról. A csütörtöki közgyűlés során szintén megújították az ÉVOSZ elnökségét, amelyet a közeljövőben összehív az elnök annak érdekében, hogy megválasszák az ÉVOSZ alelnökeit.

A szervezet által az esemény után kiadott közlemény szerint az elnök a következő négy év legnagyobb kihívásának a hazai építőipar hatékonyságának javítását, az építésgazdasági értéklánc szereplőinek összehangoltabb piaci együttműködését tartja, mindezekhez pedig az ágazat digitalizációját és piacvédelmét.

Az ÉVOSZ beszámolójából kiderül, a harmadik ciklusába lépő Koji László közgazdász, az ÉVOSZ egyik alapító tagja. Az ágazatban beruházó, ingatlanfejlesztő és kivitelező cégeknél is dolgozott korábban, jelenleg az Inconex Ingatlanhasznosító Kft. igazgatója. 34 éve foglalkozik a szövetség érdekképviseleti munkájával. A közlemény az elnök társadalmi tisztségeit is részletezte, eszerint jelenleg a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara általános alelnöke, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Építésgazdasági Kollégiumának elnöke, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége alelnöke, a Közbeszerzési Tanács tagja.

Galéria

Iparági hírekÉVOSZ

Hírlevél

Hirdetés