2024.03.19, Kedd
Tetőcseréppel és -fóliával támogatja a Terrán a helyreállítást a jégverés után
Fotók: Terrán Tetőcserép Gyártó Kft., magyarepitok.hu

Tetőcseréppel és -fóliával támogatja a Terrán a helyreállítást a jégverés után

magyarepitok.hu

2021.09.02. 19:15

A száz százalékban magyar gyártó mindig nagy hangsúlyt fektetett a társadalmi felelősségvállalásra, az emberközpontúságra, ezért ajánlotta fel segítségét a jégeső károsultjai számára.

Pécs,– Sellyei és kadarkúti károsultaknak segített a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. A vállalat 18 millió forint piaci értékű adománnyal járult hozzá több érintett család otthonának helyreállításához - számolt be róla lapunknak a cég.

A Terrán adománya Sellyére

 

Az egyre gyakoribb és erőteljesebb viharok által okozott tetőkárok szakszerű és minőségi helyreállítása nemcsak a lakhatás, hanem a családok biztonságos életterének megőrzése, védelme miatt is elengedhetetlen.

A száz százalékban magyar gyártó mindig nagy hangsúlyt fektetett a társadalmi felelősségvállalásra, az emberközpontúságra, ezért ajánlotta fel segítségét a jégeső károsultjai számára.

„A tetőépítés és -felújítás volumentől függetlenül jelentős anyagi terhet ró a családokra, ráadásul nem mindenki rendelkezik biztosítással, illetve aki igen, ott a biztosítóknak való kitettség nehezíti meg a folyamatokat. Nem beszélve arról, hogy a váratlanul bekövetkező események traumát is jelentenek. A Terrán felajánlása által nemcsak nehéz helyzetben lévőkön segítünk, hanem lelkileg is adhatunk némi támogatást” – mondja Nagy Attila, Sellye polgármestere.

 

Az adomány megkönnyíti az újrakezdést 

Kadarkúton is még javában zajlanak a helyreállítási munkálatok, a polgármester, Karsai József szerint egy ilyen szintű hozzájárulás nagymértékben megkönnyíti az érintettek és a település számára az újrakezdést.

„Több mint 100 éves családi vállalkozásként az otthont, az összetartozást, az összetartást és természetesen a társadalmi szerepvállalást a legfőbb értékek közé soroljuk. Nem is kérdés, hogy ahol kell és lehetőség van rá, ott segítünk”

– tette hozzá Tóth Szabolcs, a Terrán regionális marketing igazgatója.

A Terrán adománya Kadarkútra

 

A fenntarthatóságot és az energiatudatosságot képviselő tetőcserép gyártó cég ezt megelőzőleg egy héttel ezelőtt hívta fel magára a figyelmet. Az Ariston Thermo Hungária Kft. és a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. egy látványos installáció keretében mutatta be közös projektjüket a budapesti Erzsébet téren. A szeptember 4-ig még megtekinthető, Akvárium Klub előtt felállított üvegházban különleges hőigényű, trópusi növényeket helyeztek el, melyeket kizárólag megújuló energia segítségével tartanak életben.

Fotó: Nagy Mihály/magyarepitok.hu

 

Galéria

KirakatTerrán Tetőcserép Gyártó Kft.adománynapelemes tetőcserépPécs