2024.04.20, Szombat
Ez a szer, amit nem szabad kihagyni!

Ez a szer, amit nem szabad kihagyni!

magyarepitok.hu

2018.04.19. 10:36 - Hegedűs Gergely

Médiapartnerként testközelből tapasztalhattuk meg, hogy mennyi pozitív folyamatot tud beindítani a megfelelő kommunikáció az építőiparban. Többek közt ezeket is bemutatjuk a tavaszi magazinunkban!

Hirdetés

Sokmilliós kárt okozó ütközések egy épület kivitelezésénél, nem megfelelően előkészített projektek, a munkaerőpiaci igényeket figyelmen kívül hagyó szakképzés az egyetemeken? Mindegyik problémával foglalkozik a Magyar Építők most megjelent tavaszi magazinja, és a megoldással is.

Ugyanis mindhárom kiragadott példának ugyanaz az orvossága: a kommunikáció!

Ez az a „szer”, amely a médiatámogatásunkkal megrendezett IDEA 2018 Konferencián és az Ybl Szakmai Napon is kiváló eredményekkel kezdett el működni.

A tavaszi számunkat elolvasva a kommunikáció számos további asznával szembesülhetünk: ahogyan a fiatalok körében népszerűbbé teszi az építőipart; ahogyan az értékeket felmutatva erősíti a szakma önbecsülését; vagy épp ahogyan nemzetközi sztárelőadók által hoz új irányokat a hazai szakembereknek.
 

Hogyan szerezhető be?

Az újságot a Lapker országos hálózatának újságárusainál meg tudja vásárolni.

Emellett meg is rendelheti az alábbi feltételek mellett:

Adatait kizárólag az Ön előfizetésével kapcsolatos ügyintézéshez használjuk fel.

Rendelje meg a MAGYAR ÉPÍTŐK magazin éves előfizetését 3.800 Ft + postaköltség 1.575 Ft értékben. (Az árak az 5%-os áfát tartalmazzák.)

A megrendeléséhez visszaigazoló e-mail-ben díjbekérőt küldünk. Kérjük, ez alapján utalja át az előfizetés díját! Amint regisztráljuk a befizetést, levélpostai küldeményként feladjuk a számlával együtt az Ön által megadott szállítási címre.

 

Régebbi számoképítőipar

Hírlevél

Hirdetés