2024.04.20, Szombat
Postát épít a Jánosik és Társai Pilisvörösváron
varkapu.info

Postát épít a Jánosik és Társai Pilisvörösváron

janosikkft.hu

2016.08.25. 09:52 - Antal Zsófia

133 millió forintból kétszintes, új posta készül el év végéig a régi postaépület helyén.

Hirdetés

Hamarosan modern postaépülettel lesz gazdagabb Pilisvörösvár. A régi postát tavaly ősszel már elbontották, a helyén építik fel az új, kétszintes, 522 négyzetméter összterületű épületet. A munka során az energetikai előírásokat kiemelten figyelembe veszik - mondta el a kivitelezést meghívásos, tárgyalásos eljárás keretében elnyerő Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa, Jánosik Lajos. A beruházás 133 millió forint összköltséggel előreláthatóan az év végére fejeződik be.

Az épület elkészülte után a posta szolgáltatásait igénybe vevők kényelmes, gyors ügyintézést lehetővé tevő ügyféltérrel találkoznak majd. Az óriási üvegfelületnek köszönhetően a napfényes belső tér a dolgozók munkakörülményeit is kellemessé teszi.

Mivel a Fő utcán – ahol a posta épül – kevés a parkolóhely, az önkormányzattal való megállapodás alapján a szomszédos Puskin utca 8. szám alatti ingatlanon is alakítanak ki további parkolókat, úgy, hogy az épületig és azon belül is akadálymentes legyen a közlekedés. Az új épület a környezetéhez arányaiban, formavilágában jól illeszkedik.

„A Budaörsi posta felépítése után már rutinosan kezeljük a Magyar Posta Zrt. elvárásait” – mondta Jánosik Lajos, aki bízik abban, hogy az új épület mindenki megelégedésére szolgál majd.

Mi épül?Jánosik és Társai Kft.közintézményekPilisvörösvár

Hírlevél

Hirdetés