2024.07.24, Szerda

Hirdetés

Új fényben tündököl Nyíregyháza szabadtéri színpada
fotók: Ke-Víz 21 Zrt.

Új fényben tündököl Nyíregyháza szabadtéri színpada

magyarepitok.hu

2018.08.31. 11:03 - Antal Zsófia

A Ke-Víz kivitelezésében közel ezer férőhelyesre bővült színház augusztustól jobb akusztikával és vonzóbb külsővel várja nézőit.

Hirdetés

Elkészült a nyíregyházi Benczúr téren álló szabadtéri színpad rekonstrukciójával a „KE-VÍZ 21” zRt. A júliusban befejezett kivitelezés után augusztusban a Meseautó című zenés vígjátékkal nyílt meg újra a színpad, mely kevesebb mint egy év alatt, önkormányzati beruházásban, nettó 712 millió forintból kapott új külsőt és kiszolgáló egységeket. A rekonstrukció terveit az A-Stúdió 90 Kft. készítette.

A képre kattintva galéria nyílik!

A kivitelezés során létrejött többek között egy 388 négyzetméteres színpad, egy 989 férőhelyes nézőtér (melyből két férőhely akadálymentes), egy több mint 500 négyzetméteres mozgatható akusztikai panel, valamint az öltözők és egyéb kiszolgáló épületek.

Megújult továbbá a szökőkút, s a gyepesítés mellett elültettek közel háromezer növényt, melyhez kiépült az öntözőrendszer is. A kerti padok, büféasztalok, ülőkék és egyéb kerti bútorok mellett a színpad 48 kerékpár elhelyezésére alkalmas tárolót, és 20 férőhelyes parkolót kapott.

Galéria

Ke-Víz 21 Zrt.Mi épül?Nyíregyházaszínházfelújítás

Hírlevél

Hirdetés