2024.04.29, Hétfő

Hirdetés

Augusztusban már várja nézőit Nyíregyháza új szabadtéri színpada
képek: frissmedia.hu

Augusztusban már várja nézőit Nyíregyháza új szabadtéri színpada

MTI

2018.04.25. 16:06 - Antal Zsófia

A Ke-Víz kivitelezésében felújítás alatt álló játszóhely nagyobb nézőtérrel, új kiszolgáló épületekkel és modernebb technikával nyit újra, hangulatos világítással és növényekkel körülvéve.

Hirdetés

A Meseautó című zenés vígjátékkal nyitja meg kapuit augusztus 18-án a felújított nyíregyházi szabadtéri színpad. A Benczúr téren lévő színpad 1,2 milliárd forint értékű rekonstrukciója – melyen a Ke-Víz 21 Zrt. dolgozik - várhatóan júniusban befejeződik. A próbaüzem után augusztus közepén debütál a Modern Városok Program keretében teljesen megújult, immár 987 néző befogadására képes színházi létesítmény.

Az elmúlt években igen leromlott állapotú ingatlanon korszerű kiszolgáló épületeket építenek vizesblokkokkal, kisebb és csoportos vendég öltözőkkel, pihenőszobákkal, több raktárral és büfével. Megújul a növényzet, előrenevelt fákat telepítenek, fémvázas, eltolható ponyvaszerkezetet kap a színpad és a nézőtér, hangfogó falakat építenek, elvégzik a gépház, a rózsakert és a szökőkút teljes rekonstrukcióját, emellett éjszakai- és hangulatvilágítást kap az egész színpad és környezete.

Az augusztusi szabadtéri előadásra május 2-től lehet jegyet váltani a színház szervező- és jegyirodájában, valamint a teátrum weboldalán.

Ke-Víz 21 Zrt.Mi épül?NyíregyházaModern városok programszínházfelújítás

Hírlevél

Hirdetés