2024.03.19, Kedd
A virtuális valóságban mutatták be az Árpád híd lábánál épülő irodaparkot
Fotók: HB Reavis

A virtuális valóságban mutatták be az Árpád híd lábánál épülő irodaparkot

magyarepitok.hu

2018.11.16. 15:43 - Szabó Ákos

Rendhagyó alapkő-letételi ünnepségen jelenítették meg az Agora Budapest majdani állapotát.

Hirdetés

A Váci úti irodakorridor közvetlen szomszédságában rajtolt el az Agora Budapest földmunkákat is követő építkezési szakasza csütörtökön este. Az első fázisban két, összesen nettó 68 ezer négyzetmétereres irodakomplexumból álló iroda- és szolgáltatókomplexum alapkövét egy konténerekre daruval felhelyezett ideiglenes kupola alatt tették le. Az így létrehozott térben a lehűlő őszi idő ellenére is nagyszabású fogadással tudta a beruházó HB Reavis bemutatni a projektet, melynek később induló második fázisában még újabb irodatornyokat építenek fel majd.

 

A képre kattintva galéria nyílik.

 

A látványos sajtóeseményen a zöld tereket előnyben létesítő Agora központi terének videóbemutatóját láthatták egy 360 fokos kivetítőn az rendezvény résztvevői, melynek felállítása 22 óráig tartott és egy 60 tonnás daru segítségével valósult meg - derül ki a beruházó közleményéből.

 

Nyitott közterekkel várja majd az Agora a budapestieket

A beruházás során már korábban is bevonták a helybeli lakosokat a projektbe: a földmunkák idejére mobil konténerirodába és időszakos jégpályára hívták meg a XIII. kerületi érdeklődőket. A fejlesztés első szakaszában felépülő 16 emeletes, 2019 végén átadásra kerülő Agora Towerből és a 2020-ra elkészülő Agora Hubból álló irodai és üzleti tér közelében a munkálatok elkészültével is szívesen látják majd a látogatókat, ennek megfelelően pedig a nyitott köztereket is tágas kialakítással adják majd át.

 

 

Galéria

Mi épül?XIII. kerületközterekszolgáltató központBudapestHB Reavisirodazöldterületek

Hírlevél

Hirdetés