2024.07.15, Hétfő
Kulcsterületekre nevezett ki új vezetőket ez a magyar építőipari cég
illusztráció - magyarepitok.hu

Kulcsterületekre nevezett ki új vezetőket ez a magyar építőipari cég

magyarepitok.hu

2022.04.13. 09:40 - Hegedűs Gergely

A cél az adminisztrációs és az értékesítési területek még stabilabbá és versenyképesebbé válása.

Hirdetés

Új vezetőket nevezett ki a DVM group - derült ki az integrált építészeti és építőipari szolgáltatásokat nyújtó vállalat közleményéből. A hírből kiderül, Budai Gyöngyvér a HR director, Oláh Tibor a finance director, míg Vissy András az account manager szerepébe érkezett.


Egyszerre akarják innoválni a belső és külső folyamatokat

Az összegzés úgy fogalmaz,

három kulcsfontosságú pozícióba érkeztek tapasztalt szakemberek a DVM group-hoz, hogy általuk az adminisztrációs és az értékesítési területek még stabilabbak és versenyképesebbek lehessenek.

Massányi Tibor, a DVM group managing partnere így értékelte az új munkatársak csatlakozását: „Három nagyon erős karakterrel gazdagodott a DVM group, akikkel együtt képesek vagyunk tovább fejleszteni növekedési stratégiánkat" - fogalmazott a vezető. "Iparágunkban a folyamatos megújulás elengedhetetlen annak érdekében, hogy megugorhassuk a piac diktálta kihívásokat. Cégünk számos területen számít eredményorientált látásmódjukra, tapasztalataikra és kapcsolati bázisaikra. Általuk lehetőségünk nyílik egyszerre innoválni a belső és külső folyamatainkat és csatornáinkat.”


Komoly tapasztalatok toborzás, szervezet- és vezetőfejlesztésben

A közlemény szerint Budai Gyöngyvér 2022 tavaszán HR vezetőként csatlakozott a DVM group csapatához. Gyöngyvér 2008-ban szerezte meg Humánerőforrás-menedzser diplomáját, de a főiskola utolsó évében már főállásúként dolgozott a GE Money magyarországi tagjánál, a Budapest Banknál. Az itt töltött idő alatt komoly tapasztalatot szerzett toborzás, kiválasztás területén, szervezetfejlesztésben, valamint belső trénerként, ahol kifejezetten vezetőfejlesztéssel és karriermenedzsmenttel foglalkozott. Lehetősége volt az informatikai területet támogatva nemzetközi projektekben is részt venni, a bank tulajdonosváltását követően pedig kulcsszerepet kapott mind a toborzási, mind a teljesítményértékelési rendszerek és folyamatok újjáalakításában.

Ezután a Raiffeisen Bankban folytatta karrierjét, ahol a korábbi évek tapasztalatait felhasználva közel 1000 főt támogatott csapatával. Főbb feladatai a szervezet- és vezetőfejlesztés, valamint a csapatépítés volt.

A DVM Groupnál a feladata a HR folyamatok és rendszerek megreformálása, valamint megszilárdítása; vezetőképzés és fejlesztés; a toborzás folyamatos építése; valamint a munkáltató jelenlét megerősítése az építőipari piacon.


Sokrétű tapasztalatok több szektorban

2022 márciusától Oláh Tibor a cégcsoport vállalati pénzügyeinek kezelése, kontrollja mellett a partnerekkel és releváns szolgáltatókkal való zökkenőmentes kapcsolattartásért is felel. Pénzügyi igazgatóként nem csak a DVM group pénzügyi tevékenységét fogja össze, hanem részt vállal a cégcsoport növekedéséből adódó folyamatfejlesztési feladatok koordinálásában is.

Oláh Tibor okleveles közgazdászként 1993-ban diplomázott Németországban. Szakmai pályafutását könyvvizsgálóként kezdte a Deloitte-nál, ahol nemzetközi konszernek magyarországi leányvállalatainak ellenőrzésében vett részt. 2001-től az ELMŰ-ÉMÁSZ-Csoportnál pénzügyi igazgatóként a pénzügyi, számviteli és adózási tevékenységért felelt három leányvállalati felügyelő bizottsági tagság mellett. Részt vett nemzetközi projektekben, integrált ügyviteli rendszerek és dokumentumarchiválási rendszer bevezetésében volt központi szerepe.

Az építőipari szektorral először egy osztrák tulajdonú fővállalkozó cégnél volt alkalma közelebbről megismerkedni. Sokrétű tapasztalatokat szerzett több szektorban, gyógyszernagykereskedelemben, szállodaiparban működő cégek gazdasági területét irányította. A DVM group-hoz a Semmelweis Egyetem pénzügyi vezetői pozíciójából érkezett.

 

Egy személyben felelős a szolgáltatásokért és kliens kapcsolattartásáért

Az account manager pozicióba érkező Vissy András közgazdász diplomáját 2016-ban szerezte az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskolán. Már a tanulmányai mellett fontosnak tartotta a tapasztalatszerzést, ezért a főiskola évei alatt számos magyar céghez jelentkezett gyakornoknak, minden esetben az ingatlanpiaci területre orientálódva.

2015-től az Arkon Zrt-nél (mai nevén ingatlan.com Zrt.-nél) helyezkedett el, ahol az ingatlan.com és iroda.hu csoport média felületeinek értékesítésével és tanácsadásával foglalkozott. Ennek köszönhetően a legnagyobb hazai fejlesztők által végzett értékesítési és kommunikációs folyamatokba nyerhetett betekintést, miközben egyedülálló kapcsolati hálót épített ki magának.

2020-tól az Epronex Építő Zrt. csapatát erősítette, ahol a vállalat értékesítési, üzletfejlesztési és kommunikációs feladatai látta el.

A DVM groupnál egy összetett pozíciót tölthet be, nemcsak a meglévő szolgáltatások továbbfejlesztését és értékesítését látja el fit-out területen, hanem a cég kliens kapcsolattartásáért is felel.
 

A DVM group integrált építészeti és építőipari szolgáltatásokat nyújt már több mint 26 éve Magyarországon. A budapesti prémium irodák, szállodák és luxus lakóingatlanok tervezésében és megvalósításában jelentős piaci szerepe van. A társaság többek közt a Budapesten francia reneszánsz és neogótikus stílusban épült Drechsler-palota modernizálását kivitelezi.

Mi épül?DVM groupirodaingatlanfejlesztésszálloda

Hírlevél

Hirdetés