2024.05.29, Szerda

A belépés és a szaktanácsadás is díjmentes lesz a hétvégi fővárosi lakásbörzén, ahol magánszemélyek is hirdethetik ingatlanjaikat.

A budapesti Lurdy Házban április 22-én, pénteken nyílik meg a IX. Lakásbörze, melyen a látogatók több mint százezer eladó ingatlan közül válogathatnak.

A háromnapos, ingyenes kiállításon részt vesznek a legnagyobb ingatlanközvetítő hálózatokon kívül a legújabb ingatlanfejlesztések, legnagyobb bankok és szakmai szolgáltatók. A börzén mintegy 100 ezer fővárosi, agglomerációs, és vidéki ingatlanról kaphat első kézből információt.

Lakások, alaprajzok, elhelyezkedés, fizetési ütemezés, garanciák - a legfontosabb kérdések, amelyeket egy helyen tehetnek fel a kiállító cégek kiváló munkatársainak.

A kiállítás egyik legmeghatározóbb eleme az ingyenes tanácsadás, ahol szakképzett jogi, hitel és értékbecslő szakemberek válaszolnak az érdeklődők kérdéseire. A tájékozottság bővítését egyaránt indokolja a megváltozott jogi környezet, a bővülő banki konstrukciók, illetve a jelentős mértékben bővült lakástámogatási eszközök, melyek rengeteg utánajárást igényelnek a leendő felhasználóktól. A kiállításon lehetőség lesz egy helyen megkapni a válaszokat.

A lakásbörzén magánszemélyek is meg tudják hirdetni saját eladásra szánt ingatlanukat a magánhirdetések falán.

A látogatókat minden nap este 6-ig várják a Könyves Kálmén körúton levő Lurdy Házban, a részletek az esemény honlapján olvashatók.

(esemenymenedzser.hu)

Galéria

Gazdaságingatlanfejlesztés