2024.09.19, Csütörtök
Veszprém nyugati részén tervezik egy fontos útvonal felújítását – kiválasztották a kivitelezőt
Illusztráció

Veszprém nyugati részén tervezik egy fontos útvonal felújítását – kiválasztották a kivitelezőt

magyarepitok.hu

2024.08.09. 08:10 - Szabó Ákos

Mintegy nettó 339 millió forintos ajánlat lett a legjobb a feltételes közbeszerzési versenyen.

Hirdetés

Elrajtolhat egy már korábban is várt útfelújítás a Veszprémben a TED-ben a napokban közzétett hirdetmény alapján. A Jeruzsálemhegy és az Egyetemváros határterületén futó Kiskőrösi utca felújításának szükségességéről tavaly decemberben egy másik, éppen lezárult városi útfelújítás kapcsán is beszélt a helyi önkormányzati képviselő.

 

 

A friss adatok szerint az utca teljes hosszában, vagyis 1020 méteren kaphat rekonstrukciót, a kivitelezőnek pedig a szintén helybeli központú Practical Kft.-t választották ki. A projekt értéke mintegy nettó 339 millió forint, a beruházó pedig Veszprém Megyei Jogú Város.

Ebből az összegből a tervek szerint nemcsak magát az utat újítják fel, hanem többek között a járdákat is átépítik, kapubehajtókat is kialakítanak, hat helyszínen párhuzamos parkolókat is kiépítenek, illetve rendezik a zöldterületeket is.

Mivel a fejlesztés feltételes közbeszerzés alapján van kiírva, annak megvalósítására akkor kerülhet majd sor, amikor a megfelelő források is rendelkezésre állnak.

ÚtépítésVeszprémútfelújításPractical Kft.

Hírlevél

Hirdetés