2024.04.24, Szerda
Etikai díjjal jutalmazták a Mapei üzletpolitikáját
Demcsák Mária, a Piac & Profit alapító főszerkesztője, Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője és László Ervin professzor, a Budapest Klub elnöke (fotó: magyarepitok.hu)

Etikai díjjal jutalmazták a Mapei üzletpolitikáját

magyarepitok.hu

2016.11.18. 11:22 - Antal Zsófia

Egy százalékos fluktuáció, folyamatos növekedés és a piacvezető szerep bizonyítja: az etika jó üzletpolitika. Üzleti Etikai Díjat nyert a Mapei Kft.

Hirdetés

Az Üzleti Etikai Díjat László Ervin professzor, a Budapest Klub elnöke és Demcsák Mária, a Piac & Profit üzleti magazin alapító főszerkesztője azzal a szándékkal hozta létre 2000-ben, hogy minden évben a magyar társadalom figyelmének középpontjába kerüljenek azok a hazai vállalkozások, amelyek tevékenységükkel, magatartásukkal példát mutatnak a felelős, etikus gazdálkodásban, üzleti jelenlétben, és erősítik a társadalom és az üzleti szféra közötti bizalmat.

Az etikus működés pillérei a Mapei-nél a fenntarthatóság, a kiemelkedően tartós megoldást nyújtó, egészséget nem veszélyeztető, környezetbarát építési termékek innovációja, a 25 éve tartó tudásmegosztási program, valamint a helyi közösségek támogatása és a szociális felelősségvállalás. Mindezt egy munkavállaló központú, empatikus vezetési politika egészíti ki.

„Az etika számomra azt jelenti: hosszú távon úgy gondolkodni, olyan dolgokat tenni, ami több területen is jót hoz. Ami hosszú távon előre mutat. Nagyon örülünk a díjnak, úgy érzem, ez az elmúlt évek üzletpolitikájának a visszaigazolása” – mondta Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője.

Mapei Kft.Iparági híreknívódíjak

Hírlevél

Hirdetés