2024.03.19, Kedd
Újabb óriásberuházás Újbudán, elindult az Elite Park építése
(képek: ingatlanhirek.hu)

Újabb óriásberuházás Újbudán, elindult az Elite Park építése

ingatlanhirek.hu, magyarepitok.hu

2017.05.18. 08:51 - Hegedűs Gergely

A 706 lakásos lakóparkban teraszos, erkélyes, franciaerkélyes otthonok épülnek, jelenleg 560 ezer forintos négyzetméterárral lehet számolni.

Hirdetés

Letették az összesen 706 lakásos újbudai Elite Park alapkövét. Az ingatlanhirek. hu azt írja, a Budafoki út-Barázda utca-Szerémi út-Galvani utca által határolt telken már zajlanak a földmunkák a lakópark közel 30 milliárd forintos beruházásában.


Nyugati erények, hazai igények

A beruházó Elite Cosmetix-Crystal Nails csoport 2018 végére ígéri az első ütem befejezését, ebben egy U alakú épület jön létre, ahol négy lépcsőházban közel 268 otthon épül. Minden lakás rendelkezik terasszal, erkéllyel, franciaerkéllyel. A legfelső szinten nagyteraszos, déli tájolású penthouse lakások lesznek.

A beruházó építőmérnöki és nemzetközi szépségipari cég az ingatlanhirek.hu szerint a modern nyugat-európai fejlesztések erényeit ötvözi a hazai piaci igényekkel magára vállalva az ezzel járó magasabb beruházói költségeket is.


Drasztikusan növekedő kivitelezési költségek

Balla Ákos, a kizárólagos értékesítéssel megbízott Balla Ingatlan tulajdonos ügyvezetője az Otthontérképnek elmondta: vásárláskor most kb. 560 ezer forintos átlagos négyzetméterárral lehet számolni, de ez bizonyosan emelkedni fog, már csak a kivitelezési költségek drasztikus növekedése miatt is. Az eddigi vevők harmada befektetési céllal vásárolt, mert jól kiadhatónak gondolja a lakásokat, főleg a kisebbeket.

Az otthonok mintegy ötödét már értékesítették.

A környéken több jelentős területfejlesztés zajlik, a Property Market Kft. fejlesztésében zajló 200 milliárdos BudaPart beruházásról ebben a cikkünkben írtunk.

Mi épül?lakásépítésúj építésű ingatlanoklakópark

Hírlevél

Hirdetés