2024.03.29, Péntek
A Penta nyerte a dunakeszi fejlesztések közbeszerzését

A Penta nyerte a dunakeszi fejlesztések közbeszerzését

magyarepitok.hu, ted.europa.eu, dunakeszi.hu

2016.08.17. 15:55 - Hegedűs Gergely

A kétmilliárdos keretszerződés az önkormányzati utak, járdák, közművek és zöldfelületek beruházásaira vonatkozik. Hamarosan indul a város egyik legjelentősebb fejlesztése.

Hirdetés

A gödöllői Penta Építőipari Kft. kötheti meg Dunakeszi önkormányzatával azt a keretmegállapodást, ami a város tulajdonában, illetve kezelésében levő utak, járdák, burkolatok, közművek, vízelvezetők, közvilágítás, illetve zöldfelületek fejlesztésére irányul.

A közbeszerzés értesítője szerint a beszerzés végleges összértéke nettó kétmilliárd forintot tesz ki. A hirdetményben az áll, a konkrét munkára vonatkozó egyedi szerződéseket a keretmegállapodás alapján kötik majd meg, ezek műszaki tartalma előre nem ismert. Az egyedi szerződések összértéke évente átlagosan nettó 0,5 és 1 milliárd között mozog majd előreláthatóan. A kivitelezési munkákat a környező városi forgalom folyamatos biztosításával kell megvalósítani.

 

A Fő út fejlesztésével szépül meg a város

Dunakeszi önkormányzatának honlapja számos jövőbeli fejlesztésről adott hírt az elmúlt hetekben, ezek közül kimagaslik a város egyik legnagyobb fejlesztése: a Fő úti légvezetékes hálózat kábeleinek földbe fektetése. A fejlesztés magában foglalja a légvezetékes elektromos és telekommunikációs hálózat földkábelesre történő átépítését, a villanyoszlopok cseréjét (vasbetonról horgonyzottakra), valamint a Fő úttal párhuzamosan további parkolóhelyek létesítését és a közút zöldfelületeinek növelését is.

 

A Penta Általános Építőipari Kft. gödöllői központú magyar cég, tevékenysége a mélyépítésen belül kiterjed a közművek, utak, díszburkolatok, hulladéktárolók, szennyvíztelepek kivitelezésére. A társaság legutóbbi éves árbevétele 17 milliárd forint volt.

Penta Általános Építőipari Kft.AktuálisDunakeszi

Hírlevél

Hirdetés