2024.03.19, Kedd
Az útépítők arattak a focipályán is: megrendezték az Infrastruktúra Kupát
Fotók: Dernovics Tamás (magyarepitok.hu)

Az útépítők arattak a focipályán is: megrendezték az Infrastruktúra Kupát

magyarepitok.hu

2018.10.03. 16:31 - Veres Ida

A hatodik alkalommal megrendezett esemény jó lehetőséget kínált a kötetlen szakmai beszélgetésekre is.

Hirdetés

Immár hatodik alkalommal került megrendezésre az Infrastruktúra Kupa és Családi Nap az Ikarus BSE Sporttelepen. Az országos szabadidős rendezvény a közös foci örömén túl jó lehetőséget kínált egy kötetlenebb szakmai találkozóra is az infrastrukturális szektorhoz kapcsolódó intézmények, illetve útépítő, vasútépítő, hídépítő és magasépítő vállalatoknak.

A szeptember 29-én tartott eseményen 19 csapat indult, köztük a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt., a Miniszterelnökség, Budapest Főváros Önkormányzata, valamint a közúti, vasúti és légi közlekedés meghatározó intézményei.

A képre kattintva galéria nyílik!

Csoportmérkőzésektől a dobogóig

Ezzel párhuzamosan az eseményt támogató számos építőipari vállalat külön versenyben mérhette össze tudását: az A-Híd Zrt., a Colas Hungária Zrt., a HE-DO Kft., a Ke-Víz 21 Zrt., a Strabag Csoport, a Swietelsky Magyarország Kft., a Swietelsky Vasúttechnika Kft. és a Terra-21 Kft. csapatai küzdöttek meg a gyepen.

A Swietelsky Magyarország Kft. és a Swietelsky Vasúttechnika Kft. főtámogatásában létrejött eseményen mind a két torna csoportmérkőzésekkel kezdődött és egyenes kieséses rendszerben folytatódott, egészen a döntőig, illetve a bronzmérkőzésig.

A támogatók NIF Kupájának első helyezettje a Colas lett, második helyezést ért el az A-Híd Zrt., a bronzérmet pedig a Ke-Víz 21 Zrt. csapatának tagjai vehették át.

 

Közös együttműködés a pályán is

A HE-DO Kft. csapatkapitánya, Hegedüs Imre már négy esztendeje minden évben kapitányként verbuválja össze egy csapatba a cég legtehetségesebb labdarúgóit.„Június környékén már elkezdtem szervezni a csapatot. Általában hétfőnként edzettünk, de mivel több telephelyünk van és mindenki eléggé elfoglalt, ritkán jött össze a teljes létszám a gyakorlásokra, amiken a COLAS Hungária Zrt. gárdájával kétkapuztunk Visontán. Nagyjából öt felkészülési meccset tudtunk játszani” – mesélte.

Galéria

A-Híd Zrt.Swietelsky Magyarország Kft.ColasStrabagHE-DOKe-Víz 21 Zrt.Swietelsky Vasúttechnika Kft.Iparági hírekTerra 21 Kft.

Hírlevél

Hirdetés