2024.03.29, Péntek
Teniszütőt ragadtak a Ke-Víz 21 Zrt. munkatársai: ilyen a cég sportos oldala
Fotók: Ke-Víz 21 Zrt.

Teniszütőt ragadtak a Ke-Víz 21 Zrt. munkatársai: ilyen a cég sportos oldala

magyarepitok.hu

2021.11.10. 18:30 - Kalácska-Nagy Nóra

A második tenisznap is sikerrel zárult a Ke-Víz 21 Zrt. munkatársai szerint.

Hirdetés

A Ke-Víz 21 Zrt. menedzsmentje számára fontos, hogy alkalmazottai egészségesek, sportosak és kiegyensúlyozottak legyenek. A közelmúltban rendezett sportnap nem számít kuriózumnak a cég életében, az október végi programon több mint félszázan vettek részt.

Nyár végén már volt egy hasonló rendezvénye a Ke-Víz 21 Zrt.-nek. A vezetők és a dolgozók között nagyon sokan rendszeresen sportolnak, többen versenyszerűen tették mindezt, remek eredményekkel.

„Számunkra nagyon fontos az egészséges életmód, ennek elengedhetetlen feltétele a rendszeres sportolás. Ezért határoztunk arról, hogy nyár végén rendezünk egy sportos napot, amelyen a teniszé a főszerep. Akkor egy nyíregyházi teniszklub salakpályáin sportoltunk. Most a hűvösebb idő beköszöntével, október utolsó péntekén csarnokba vettük az irányt”

– mondta el Csáthi Zoltán, a humánpolitikai iroda vezetője.

Fotók: Ke-Víz 21 Zrt.

Nem csak teniszre van lehetőség

A cég a Kisvárdához közeli, Határok Nélküli Teniszakadémia négy fedett, műanyag borítású pályáit bérelte ki, hat edző pedig segítette a különböző szinten teniszezőket. A haladók tovább csiszolhatták tudásukat, a kezdők pedig igyekeztek szakértők iránymutatásával megtanulni az alapokat.

„Kiváló feltételek mellett teniszezhettünk és a visszajelzések alapján mindenki remekül érezte magát. Persze a másnap kezdődő hétvégét néhányan izomlázzal indították” – fűzte hozzá az irodavezető.

A tenisz mellett a cég dolgozóinak lehetőséget biztosítanak Nyíregyháza egyik legjobban felszerelt edzőtermében erősíteni, jógázni vagy éppen szaunázni.

Mezősi Marina összpontosítva várta a labdát

A sport segíti fizikálisan és mentálisan is a mindennapi munkavégzést

Mezősi Marina, a Ke-Víz 21 Zrt. magasépítési üzletágának projektvezetője jegyzett kyokushin karatéka volt, aki ma már a teniszezők sorában sportol.

„Három éve kezdtem el teniszezni, azóta hetente általában háromszor-négyszer veszek ütőt a kezembe. Tavaly óta hetente egyszer a kollégákkal is játszunk. Szintén egyéni sportágat űztem éveken át, nagyon sok a hasonlóság, ám a tenisz szórakoztatóbb, amiben az is benne lehet, hogy már nem versenyszerűen sportolok. Nincs rajtam az a nyomás, ami a karatéban volt.”

A projektvezető hozzátette, a legutóbbi céges teniszezés is remekül sikerült, bízik benne, hogy többeket megfog ez a sport és ők is rendszeres játékosok lesznek. „Egyrészt sikerélményeket adhat, másrészt fizikálisan és mentálisan is segíti a mindennapi munkavégzést.”

Márton Sándor (középen) és kollégái 

Márton Sándor régóta dolgozik a cégnél, és mindenki tudja róla, hogy a futball az elsődleges sportága. Egykoron a cég kispályás csapatát jegyezték salakon és a strand homokján is, rendszeres résztvevője volt a különböző bajnokságoknak és kupáknak. Sándor ma is jár focizni baráti társasággal.

„Mint sportkedvelő természetesen én is ott voltam a tenisznapon. Nagyon jól éreztem magam és szívesen vennék gyakrabban ütőt a kezembe. Kiváltképpen örültem annak, hogy edzők is voltak a teniszezésen, akik hozzáértően javították ki a hibákat és felhívták a figyelmet a legfontosabbakra.”

AktuálisKe-Víz 21 Zrt.sport

Hírlevél

Hirdetés