2024.04.25, Csütörtök
Őszre elkészül a WestEnd melletti lakásokkal az ÉPKAR Zrt.
Fotók: Bernát Benjámin/magyarepitok.hu

Őszre elkészül a WestEnd melletti lakásokkal az ÉPKAR Zrt.

magyarepitok.hu

2018.07.27. 14:16 - Hegedűs Gergely

Egy fotóriport és a projektvezető segítségével néztünk szét az Újlipótvárosban épülő Westend Házban.

Hirdetés

Közel jár a befejezéshez az ÉPKAR Zrt. a Budapest 13. kerületében épülő társasházzal. A magasépítő cég a Csanády utcában, a WestEnd City Center szomszédságában egy foghíjtelekre épít 50 lakásos társasházat. Az építkezés állásáról Vadlicsek Viktor projektvezető számolt be lapunknak.

A képre kattintva galéria nyílik - Fotók: Bernát Benjámin/magyarepitok.hu


Már a tetőkert és az átjáró is elkészült

Az újlipótvárosi 11 emeletes ingatlanban az egyszobástól a penthouse-ig terjed majd a lakások mérete, terasszal, tárolóval és garázzsal kiegészítve. „A projektben a közelmúltban lezárult a hideg- és melegburkolatok elkészítése, a konyhabútorok szerelése, továbbá elkészült az első emeleti tetőkert” – összegzett Vadlicsek Viktor. Utóbbi az első emelet meghosszabbításaként jön létre, az első emeleti lakásokból lesz elérhető.

Az épület mögött a Kresz Géza köz felújítása is elkészült. Ennek a zsákutcának az lesz a jelentősége, hogy a leendő lakástulajdonosok itt közelítik majd meg a mélygarázst és a teremgarázst. A társasház két parkolószintjén összesen 52 parkolóhely jött létre. Az utcai front földszintjén, valamint az első emeleten üzlethelyiségek és iroda céljára alkalmas ingatlanok is lesznek. 


Páraérzékelő és motoros redőny biztosítja a klímát

A lakásokhoz kiépülő gépészet terén is már 95 százalékos készültségnél tart az Épkar. A hőszabályozáshoz mennyezeti fűtés-hűtés és padlófűtés került kialakításra. A fűtés-hűtés szabályozása helyiségenként történik páraérzékelős termosztátok jelzései alapján. A homlokzati nyílászárók mindegyike motoros redőnnyel lett ellátva. „A mennyezetbe a szerkezetépítés során épültek be a fűtő és hűtő panelek, tehát nagyon körültekintő tervezésre volt szükség az ütközések elkerülésére” – hangsúlyozta a projektvezető.

A projekt befejezése ősz eléjére várható. Jelenleg a terem- és mélygarázs műgyantázása, a parkolóhelyek felfestése, az elektromos trafók bekötése zajlik, a lakásokban a készre festés folyik.

Az ingatlanfejlesztés beruházója Csanády Ingatlan Kft., a lakásokról további részleteket a társasház honlapján lehet elérni.

Galéria

Épkar Zrt.Iparági híreklakásépítésúj építésű lakásokingatlanfejlesztés

Hírlevél

Hirdetés