2024.05.01, Szerda

Hirdetés

Átadták a Szabadics Kanizsa Kupa díjait
Fotók: kanizsamediahaz.hu

Átadták a Szabadics Kanizsa Kupa díjait

magyarepitok.hu, kanizsamediahaz.hu

2024.01.28. 09:00 - Szabó Ákos

A 2020 óta nagykanizsai székhelyű vállalat már egy évtizede támogatja választott otthonának teremfocitornáját.

Hirdetés

Közel harminc éves hagyománya van, a mai formájában pedig 11 éve rendezik meg: Nagykanizsa minden évben örömmel várt eseménye a teremfoci bajnokság. A Szabadics Zrt. támogatásával megtartott és az így meghatározó dunántúli építőipari cég nevét viselő városi teremfocitornát most január első hétvégéjén szervezték meg.

Mint ahogy a kanizsamediahaz.hu és a Kanizsa TV beszámolójából kiderül, a kétnapos rendezvényen 24 egyesület vett részt - a Kanizsa Turizmusáért Alapítvány által gondozott és szervezett esemény évről évre egyre nagyobb részvétellel zajlik. Az esemény szervezője az alapítvány megbízásából Lánczos Attila volt.

A két napos tornán a csapatok először négytagú csoportokban játszottak körmérkőzést, majd két mezőnyben folytatták a focit: a csapatok első két helyezettje a Szabadics Főkupán, a harmadik-negyedik helyezést elért csapatok pedig vasárnap a Tiszteletkupán játszottak.

 

kanizsamediahaz.hu

 

A főágon a győztes a Mézeskalács együttes lett, az ezüstérmet a Green Dragons kapta meg, míg a harmadik helyen a Belezna végzett. A gólkirályi címet Papp Gábor (FC Kau) szerezte meg, a torna legjobb kapusának Pethő Józsefet, legjobb mezőnyjátékosának pedig Őri Martint választották. A csapatok díjait Szabadics Roland, a Szabadics Zrt. operatív igazgatója adta át.

 

Iparági hírekSzabadics Zrt.NagykanizsasportCSRSzabadics Kanizsa Kupa

Hírlevél

Hirdetés