2024.04.30, Kedd

Hirdetés

Év Mérnöke Aranygyűrű díjat kapott Kocsis András Balázs, a bim.GROUP üzletfejlesztési vezetője
Fotók: bim.GROUP

Év Mérnöke Aranygyűrű díjat kapott Kocsis András Balázs, a bim.GROUP üzletfejlesztési vezetője

maygyareepitok.hu, bim.GROUP/Facebook

2024.02.16. 13:41 - Szabó Ákos

A kitüntetést a Puskás Aréna acélszerkezet fedésének tervezésében végzett munkáért ítélték oda.

Hirdetés

A Magyar Mérnöki Kamara (MMK) a bim.GROUP kollégájának ítélte meg az Év Mérnöke Aranygyűrű Díjat, Kocsis András Balázs üzletfejlesztési vezető vehette át a rangos elismerést.

A szakember az évek során megannyi projektben mutatta be szaktudását és tehetségét. Szerepe volt a londoni Tottenham Hotspur és a szocsi Fischt Stadion tartószerkezeti tervezésében, valamint a Duna Aréna és a Nemzeti Atlétikai Központ projektjeiben is részt vett – írja a bim.GROUP a Facebookon.

 

Kocsis András Balázs középen

Az MMK idén a Puskás Aréna acélszerkezet fedésének tervezésében való közreműködéséért ítélte a díjat – teszik hozzá. Itt a bim.GROUP a KÉSZ Csoport stratégiai partnereként dolgozott (a generálkivitelező ezen a történelmi beruházáson a Magyar Építő Zrt. és a ZÁÉV Zrt. konzorciuma volt).

Nem ez az első alkalom, hogy Kocsis Balázs Andrásról elismerően számolunk be a magyarepitok.hu-n: a vezető szakember többek között a Hónap Mérnökeként 2019 áprilisában adott lapunknak interjút, melyben a Puskás Arénán és a Tottenham-stadionon, valamint a Szocsiban végzett munkájáról is beszélgettünk.

Iparági hírekbim.GROUP Kft. KÉSZ CsoportPuskás ArénadíjátadókMagyar Mérnöki Kamara

Hírlevél

Hirdetés