2024.09.12, Csütörtök
Elindult a verseny az Év Szakembere címért
Fotó: Mapei

Elindult a verseny az Év Szakembere címért

Mapei Kft.

2024.08.22. 15:22 - Füzi Nikolett

Harmadik alkalommal hirdeti meg a Mapei Kft. az „Év Szakembere” díj referenciaversenyt, amelyre építőipari szakemberek jelentkezhetnek. A díj segíti az olyan alapvető közösségi értékek megerősítését, mint a munka becsülete, a kiválóságra való törekvés és a minőségi munka iránti elkötelezettség.

Hirdetés

Az Év Szakembere díj célja, hogy elismerje azokat a kiváló szakembereket, akik munkájukkal példát mutatnak és inspirációt nyújtanak a jövő generációinak. A pályázatra olyan aktív kőművesek és burkolók jelentkezhetnek, akik önállóan vagy legfeljebb 3 fős kivitelezői csapat tagjaként dolgoznak. A verseny több kategóriában kerül megrendezésre, beleértve a lakossági projekteket, a nem lakáscélú projekteket, a nagy méretű lapokkal való burkolást, a medencék és wellness helyiségek kivitelezését, valamint a pályakezdők munkáit – olvasható a Mapei Kft. közleményében.

„Az építőiparban egyre nagyobb szükség van arra, hogy elismerjük a kiemelkedő szakmai teljesítményeket. Ez kulcsfontosságú ahhoz, hogy a szakma vonzó maradjon a fiatalabb generációk számára, biztosítva ezzel a folyamatos fejlődést és innovációt. Ezért különösen fontos számunkra a pályakezdő kategória, hiszen ezzel a fiatal szakemberek számára is szeretnénk bemutatkozási lehetőséget biztosítani”

– mondta Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője.

 

Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője
Fotó: Nagy Mihály/magyarepitok.hu

 

A díjat olyan szakemberek ítélik oda, akik maguk is tapasztaltak az építőiparban

Hozzátette: a minőségi építőmunka megtérülő befektetés, mert a jól kivitelezett épületek nemcsak tartósak, hanem csökkentik a jövőbeni karbantartási költségeket és növelik az ingatlan értékét, ezáltal gazdasági előnyöket is biztosítanak.

A pályázatra jelentkezni a verseny hivatalos honlapján, a jelentkezési űrlap kitöltésével és az elkészült munkákról készült fotók feltöltésével lehet. A nyertesek értékes jutalomban részesülnek. A beérkezett pályázatokat első körben szakmai zsűri értékeli, majd a továbbjutott pályaművekre a Magyar Építőipari Szakember Közösség tagjai szavaznak, így választják ki a nyerteseket minden kategóriában.

„Ha a díjat olyan szakemberek ítélik oda, akik maguk is tapasztaltak az építőiparban, az garantálja, hogy a díjazottak valóban kiemelkedő szaktudással és teljesítménnyel rendelkeznek. Ezért a kollégák általi elismerés különösen értékes, hiszen a szakmabeliek értik a legjobban a munkával járó kihívásokat és minőségi követelményeket”

– mondta Markovich Béla.

A pályázat benyújtásának határideje: 2024. november 29.

További információk a pályázat hivatalos honlapján érhetők el: https://www.mapei.com/hu/hu/az-ev-szakembere-2024.

Iparági hírekMapei Kft.Az év szakembere díjdíjátadóképítőipar

Hírlevél

Hirdetés