2024.05.20, Hétfő

A Merkbau Kft. fő profilja az építőipari generálkivitelezés (mély- és magasépítés, épületenergetikai felújítás), de építőanyag kereskedelemmel, valamint szerszám- és szerszámgép kereskedelemmel is foglalkozik. Azért kapta az „A” minősítésű oklevelet, mert az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Az OPTEN Kft. kockázati besorolása egy országosan elterjedt cégminősítési módszertan. Az alkalmazott kockázati modell több száz változó figyelembe vételével rangsorolja a cégeket korszerű adatbányászati algoritmusok alapján. A nagyvállalati kategóriában az „A” minősítést a magyarországi cégek csupán 1,15 százaléka érte el.

Az OPTEN 1994 óta az üzleti és jogi információs piac meghatározó szereplője. Céginformációs rendszerét széles körben használják a hazai pénzintézetek, nagyvállalatok és KKV cégek. A hitelbiztosítók elfogadják az OPTEN cégelemzésében szereplő hitelkeret-maximumot a nem nevesített követelésekre. A kockázati modell a minősített cégek megbízhatóságát, stabilitását jellemzi, a fizetésképtelenség bekövetkezésének esélyét vizsgálva.

(magyarepitok.hu)

Galéria

AktuálisOptennívódíjakMerkbau Építőipari és Kereskedelmi Zrt.