2024.03.29, Péntek
Közel 350 szoba újult meg a Danubius Hotels egyik szállodájában
szallas.hu

Közel 350 szoba újult meg a Danubius Hotels egyik szállodájában

mti.hu

2019.06.19. 12:48 - Gyöngyösi Klaudia

A felújítások következő ütemében a bankett-terem, a hall és az étterem restaurálása is sor kerül.

Hirdetés

Megnyitotta az idei szezont az élménymedencével is megújult Hotel Marina Balatonfüreden. A beruházás több mint 300 millió forintból valósult meg, a munkálatok azonban nem érnek véget 2021-ig.

Az elmúlt öt évben mind a 349 szoba megújult az üdülőszállodában. Emellett a terveik szerint októberben mintegy 200 millió forintos saját forrású beruházással a bankett-terem és az étterem felújítását is elkezdik, amik 2020 tavaszára fognak elkészülni. Ezt követően a hall és a lobby renoválásával érnek a Hotel Marina teljes körű megújításának végére, 2021 tavaszára.

„A Danubius Hotels csoport áprilistól októberig üzemelő all inclusive szállodájának terveiben már évek óta szerepelt egy kültéri medence kialakítása, ami segít ellensúlyozni a Balaton tavaszi és őszi vízhőmérséklet-ingadozását, és hozzájárul a szezon meghosszabbításához” – nyilatkozta a szállodaigazgató. „A beruházással egyedülállóvá vált a háromcsillag superior kategóriájú szálloda, hiszen élménymedence, saját balatoni strand és all inclusive szolgáltatás együtt nincs másik balatoni hotel repertoárjában” – tette hozzá.

Az idén ötvenéves hotel a városi értéktár bizottság határozata nyomán bekerült a város értékei közé turizmus és vendéglátás kategóriában. Balatonfüred nagyszállodája 1969. július 5-én nyitotta meg kapuit, azóta mintegy 1,5 millió vendéget fogadott.

Mi épül?Danubius HotelshotelépületfelújításBalatonfüred

Hírlevél

Hirdetés