2024.03.29, Péntek
Megújult belső terek és modern külső homlokzat: átadták a felújított Kaposvár Plazát
Fotók: Indotek Group

Megújult belső terek és modern külső homlokzat: átadták a felújított Kaposvár Plazát

Indotek Group

2021.10.08. 16:40 - Kalácska-Nagy Nóra

A felújítással az Indotek Group célja az volt, hogy a ház modern, fiatalos külsőt kapjon, még inkább megfelelve ezzel a vásárlói igényeknek.

Hirdetés

Átadta a belső és külső megjelenésében egyaránt megújult Kaposvár Plazát a bevásárlóközpont üzemeltetője és tulajdonosa, az Indotek Group pénteken délután. Az egy évig tartó felújítási munkálatok révén egy, a korábbinál modernebb, korszerűbb és a fogyasztói szokásoknak is még inkább megfelelő pláza várja a látogatókat és a vásárlókat.

Az Indotek közel 1 milliárd forintból újította meg a Kaposvár Plazát, amely a felújításnak köszönhetően magasabb kihasználtsággal működhet.

Fotók: Indotek Group

Barna és szürke színvilággal tér vissza a pláza

2020 októberében kezdődtek meg a Kaposvár Plaza felújítási munkálatai, amely során a pláza üzemeltetője és tulajdonosa, az Indotek Group megújította a pláza belső tereit és a külső homlokzati részeit. Az átalakítási munkálatok végeztével a pláza többek között új bejáratot kapott, modernizálták a világítási rendszert és a közösségi tereket is.

A külső felújítás keretében az épület homlokzata, valamint az északi és déli bejáratoknál található toronycsúcsok minőségi burkolatot kaptak.

A pláza színvilága is megújult: mostantól a barna és a szürke árnyalatok dominálnak a plázában, amelynek köszönhetően a bevásárlóközpont megjelenése karakteresebb és modernebb is lett. A belső terek átalakítása során a belső mall területen az álmennyezeti elemek átfestése és a padlóburkolat cseréje is megvalósult.

Korábban, a bevásárlóközpont kialakítása miatt az egyik szárnya kevésbé volt látogatott, a korszerűsítés révén viszont új helyre került a pláza bejárata, megszüntetve ezzel az üresen álló folyosót. Az átalakítás nyomán kétezer négyzetméterrel nőtt a bérbeadható terület, és új bérlő is érkezett a plázába: szeptemberben megnyitotta új, 900 négyzetméteres üzletét a lengyel LPP Csoportba tartozó Sinsay.

Modern, fiatalos külsőre váltott a pláza

Az 2000-ben épült pláza 2015 novemberében került az Indotek Group tulajdonába, és az évek során számos kisebb felújítási munkálatot végeztek el a bevásárlóközponton, de a mostanihoz hasonló, átfogó korszerűsítés még nem történt korábban. A felújítással az Indotek Group célja az volt, hogy a ház modern, fiatalos külsőt kapjon, még inkább megfelelve ezzel a vásárlói igényeknek.

Pintyőke Marcell

„Az Indotek Group már közel 6 éve van jelen Kaposváron a pláza révén, és elégedettséggel tölt el minket, hogy felújíthattuk a város egyik meghatározó bevásárlóközpontját. A korszerűsítéssel a mostani vásárlói közönség minél magasabb színvonalon történő kiszolgálása mellett a magasabb vásárlói élmény biztosítása is fontos cél. Az Indotek rendelkezik a legkiterjedtebb bevásárlóközpont-portfólióval hazánkban, és mindig is arra törekedtünk, hogy a plázák arculatát és kialakítását az adott régió, illetve a helyi vásárlói és a bérlői szokások alakítsák. Ez történt a Kaposvár Plaza esetében is” – mondta el Pintyőke Marcell, az Indotek Group marketing vezetője.

Galéria

Mi épül?Indotek GroupKaposvárKaposvár Plázaépületfelújítás

Hírlevél

Hirdetés