2024.03.19, Kedd
Szaktantermekkel, sportudvarral újult meg a csákánydoroszlói általános iskola
Főkép: korábbi fotó a tornaterem átadásán/magyarepitok.hu

Szaktantermekkel, sportudvarral újult meg a csákánydoroszlói általános iskola

magyarepitok.hu, MTI

2022.10.17. 15:50 - Kalácska-Nagy Nóra

Az intézményhez korábban egy tornaterem is épült a Szabadics Zrt. kivitelezésével.

Hirdetés

Több mint 750 millió forint uniós és hazai támogatással újították fel és bővítették új épületszárnnyal a csákánydoroszlói Csaba József Általános Iskolát, amelyben művészeti, informatikai, nyelvi és technika szaktantermeket, valamint egy természettudományos laboratóriumot is kialakítottak - közölte a Szombathelyi Tankerületi Központ október 15-én.

Az intézményhez korábban egy tornaterem is épült a Szabadics Zrt. kivitelezésével. Az átadó ünnepségen lapunk is ott járt.

A fejlesztésnek köszönhetően felújították az iskola sportudvarát, amely atlétikai pályával és egy kültéri edzőparkkal is gazdagodott - írták a közleményben. Hozzátették:

a fejlesztés részeként új oktatást segítő eszközöket és természettudományos laboreszközöket szereztek be, amelyek használatával az oktatás hatékonyságát szeretnék növelni.

Szeptembertől a korábbi 110 tanuló helyett már 182 diák kezdte meg tanulmányait a felújított és kibővített iskolában, ahol még az idén új bútorok kerülnek a tantermekbe és irodákba - írta a tankerület.

Mi épül?Szabadics Zrt.Csákánydoroszlóiskolaépítésiskolafelújítástornaterem

Hírlevél

Hirdetés