2024.05.19, Vasárnap
Üvegfalakon keresztül világít be a természetes fény a Würth törökbálinti központjába
Fotók: Palkó György/KÉSZ Metaltech Facebook

Üvegfalakon keresztül világít be a természetes fény a Würth törökbálinti központjába

magyarepitok.hu

2024.05.06. 14:31 - Szabó Ákos

A KÉSZ Csoport látványos épületet alakított ki.

Hirdetés

Különleges projektben lett új irodakomplexummal gazdagabb Törökbálint: a Würth Szereléstechnika Kft. új központját nemrég használatba is vette a cég. Mint a KÉSZ Csoporthoz tartozó KÉSZ Metaltech Kft. Facebook-posztjából kiderül, minden, ami szerelt burkolat, valamint nyílászáró az épület látható homlokzatán, a hazai tulajdonú cégcsoport munkáját dicséri.

 

Fotók: Palkó György/KÉSZ Metaltech Facebook

Az irodaépület két szintjét 800 m2 üveg függönyfal határolja, amelyet a KÉSZ Metaltech gyártott és épített be. Emellett a homlokzat további elemei letisztult, modern tálcás acéllemez burkolatot kaptak, ami összesen mintegy 520 m2 felületű. A homlokzaton körbefutó szemöldök sáv optikailag elválasztja a két szintet, amelynek burkolása 4 méter hosszú alumínium kompozit táblákkal történt.

 

Nem csak építőipari feladatokat végeztek el

 

 

A beruházás generálkivitelezője a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. volt, a megvalósításban a KÉSZ Metaltech Kft. az acél tartószerkezetek szerelésével, az alumínium nyílászárók valamint a homlokzatburkolatok gyártásával és szerelésével vett részt. A KÉSZ Ipari Gyártó Kft. az acél tartószerkezeteket gyártásában és szállításában működött közre, míg a dvb Kft. volt az előregyártott vasbetonelemek gyártója, szállítója és szerelője. A csoport stratégiai partnere, a Bim.GROUP Kft. is részt vett a munkában a homlokzatburkolatok szaktervezésével, valamint az acél tartószerkezetek gyártmánytervezésével.

További cégcsoporton belüli partnerek voltak a PROVIM Kft. és a Ventor Kft. Az előbbi a teljes telephely erősáramú ellátását, kiépítését valósította meg, valamint alvállalkozóival tűzjelzőt és IT hálózatot épített ki. A csarnoképület oltóberendezését pedig a Ventor Tűzvédelmi Kft. kivitelezte.

 

 

Mi épül?KÉSZ CsoportKÉSZ Metaltech Kft.bim.GROUP Kft. WürthTörökbálint

Hírlevél

Hirdetés