2022.01.23, Vasárnap
Ezt hozza az M4-es megépülése: bővíti iparterületeit Cegléd
Képünk illusztráció - Fotó: Dernovics Tamás/magyarepitok.hu

Ezt hozza az M4-es megépülése: bővíti iparterületeit Cegléd

magyarepitok.hu

2020.05.12. 08:43 - Hegedűs Gergely

A gyorsforgalmi kapcsolatot nemrég elnyert város északi területein útfejlesztések és egy szolgáltató központ kivitelezése a Colas feladata.

Hirdetés

A közbeszerzési adatok szerint a Colas Út Zrt. készíti elő Cegléd ipari területeinek bővítését. A hirdetmény utal rá, hogy a Pest megyei várost nemrég elérte az M4-es négysávosítása, ezzel a térség gazdasági szerepe felértékelődött. A város ennek megfelelően előkészíti az ipari területek további bővítését Cegléd északi ipari-kereskedelmi övezetében.

Ennek keretében a területen teherbíró utak építése és felújítása, közművek kiépítése és egy adminisztratív szolgáltató központ épületének első fázisa valósul meg. 


Ezeket az elemeket tartalmazza a fejlesztés

A beruházás első részében az Ipartelepi utat újítja fel teljes körűen a Colas a 311-es főút és a Cigány-széki csatorna közötti 733 méteren, emellett megépíti a Keleti feltáró utat, az Ipartelepi útra merőlegesen 731 méteren. Emellet a tervek szerint kiépül több ipari út is, a majdani befektetési terület feltárása és megközelítése érdekében.

A projekt második részében a nyertes ajánlattevő feladata az északi ipari-kereskedelmi övezetben az új ipari területek közműveinek kiépítése. Ez tartalmazza az ivóvízellátás, a szennyvízcsatornázás, a csapadékvíz elvezetés és a telekommunikációs közmű kiépítését. A munkák tereprendezést is tartalmaznak majd. A most megjelent közbeszerzés tárgya a beruházás I. ütemében megvalósuló ivóvízellátás, szennyvízcsatornázás, csapadékvíz elvezetés kiépítése.

A beruházás harmadik része a Ceglédi Ipari Parkban egy adminisztratív szolgáltató központ építésének kivitelezése. Az épületben 22 darab helyiség kerül kialakításra 235 négyzetméteren.

ÚtépítésCeglédipari parkColas

Hírlevél