2024.07.17, Szerda
Kétszintes, kétszáz férőhelyes szaunavilág épül Zalában
illusztráció - wellneshotelmendan.hu

Kétszintes, kétszáz férőhelyes szaunavilág épül Zalában

magyarepitok.hu

2019.05.28. 10:09 - Hegedűs Gergely

Az alsó szinten szaunaceremóniákat is lehet majd tartani, a felső aroma bioszaunával és infratérrel jön létre a Szabadics kivitelezésében.

Hirdetés

Letették a zalakarosi szaunavilág alapkövét, mely a Szabadics Közmű és Mélyépítő Zrt. kivitelezésében valósul meg. A zalakarosi központú vállalat Facebook-oldala szerint a zalakarosi fürdő területén épülő kétszintes létesítményt az év végére birtokba vehetik a vendégek.

A szaunavilág közvetlen kapcsolatban áll majd a nemrég teljes körűen felújított strandkerttel, akárcsak az élményfürdővel, aminek fejlesztését ebben a cikkben mutattuk be.


Ez épül meg a szaunavilágban

A szaunavilág közel 200 fő befogadására lesz alkalmas, az emeleten gőzkabin, aroma bioszauna, élményzuhanyok kapnak helyet és egy infrapihenőtér is kialakításra kerül.

Az épület alsó szintjén egy nagy, 40 férőhelyes szauna épül, ahol szauna ceremóniákat tartanak majd, valamint hideg és melegvizes merülőmedencék, jacuzzi, fűtött padok és hangulatos pihenőterek is létesülnek.

Az udvarban helyet kap majd egy tágas rönkszauna, amely szintén alkalmas lesz szaunaprogramok lebonyolítására.

A létesítmény alapkövét Manninger Jenő, országgyűlési képviselő; Novák Ferenc, polgármester; Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő Zrt. vezérigazgatója; valamint a kivitelező Szabadics Zrt. részéről Szabadics Attila, alelnök tették le. Az épülő komplexumot Dr. Háda László, Zalakaros plébánosa áldotta meg.

Iparági hírekSzabadics Zrt.Zalakarosfürdőfejlesztés

Hírlevél

Hirdetés