2024.04.27, Szombat

Hirdetés

A Magyar Zene Háza projektvezetője kapta idén az Év Projektmenedzsere Díjat
Fotó: Nagy Mihály / magyarepitok.hu

A Magyar Zene Háza projektvezetője kapta idén az Év Projektmenedzsere Díjat

magyarepitok.hu

2022.11.10. 07:30 - Kolinek Nóra

A Magyar Építő Zrt. kivitelezésével megvalósult különleges kialakítású épület már számos építészeti díjat nyert.

Hirdetés

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Magyar Zene Háza idén Cannes-ban a világ legnagyobb és legrangosabb ingatlanszakmai kiállításán a zsűri fődíját nyerte el.

A különleges épület a Liget Budapest projekt keretében, a japán sztárépítész, Sou Fujimoto tervei alapján a Magyar Építő Zrt. kivitelezésével valósult meg. A komplexum lebonyolítási és műszaki ellenőrzési feladatait az Óbuda-Újlak Zrt. és a Főber Zrt. végezte el. A tetőszerkezet acélvázát a Weinberg Kft. készítette, a vasbeton-szerkezet az Épszerk-Pannónia Invest munkája, az üvegelemeket pedig az Orosházaglas Kft. gyártotta. Sou Fujimoto magyar tervezőpartnere az M-Teampannon Kft. volt.

A Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ) tájékoztatása szerint az Év Projektmenedzsere Díjat Pém Attilának, a Magyar Zene Háza projektvezetőjének ítélték.

A szövetség tagja a projektmenedzsment szakmai szervezetek közösségének képviselőiből alakult Projektmenedzsment Kiválóság Táblának, amely minden évben kiválasztja és díjazza a szakma legjobbjait.

Az Év Projektmenedzsere Díj célja, hogy növelje a szakma elismertségét és bemutassa a kiemelkedő teljesítményt nyújtó vezetőket

 − írták a közleményben.

Hozzátették, hogy a Projektmenedzsment világnapjához kapcsolódva, már 22. éve adják át ezt az elismerést. A díj idei győztese indulhat az International Project Management Association (IPMA) nemzetközi megmérettetésén, ahol korábban több magyarországi szakember végzett előkelő helyen. A magyar projektmenedzserek eddig egy első, és három harmadik hellyel járultak hozzá a szakma nemzetközi hírnevének növeléséhez.

Iparági hírekMagyar Építő Zrt.Magyar Zene HázaLiget Budapest ProjektBudapestWeinberg '93 Építő Kft.Főber Zrt.Óbuda GroupdíjátadókÉpszerk-Pannónia Invest Kft.

Hírlevél

Hirdetés