2024.05.21, Kedd
A KM Építő Kft. is hozzájárult életmentő eszközök adományozásához
Főkép: KM-Építő Zrt.

A KM Építő Kft. is hozzájárult életmentő eszközök adományozásához

magyarepitok.hu

2023.06.27. 08:00 - Gyöngyösi Klaudia

Orvosi eszközöket kapott a Szigetszentmiklósi Mentőállomás.

Hirdetés

Szigetszentmiklós és Környéke Mentőalapítvány, több helyi vállalkozás és Szigetszentmiklós Önkormányzatának közreműködésével és az „Országos Egyesület a Mosolyért Közhasznú Egyesület" koordinálásával orvosi eszközöket kapott a Szigetszentmiklósi Mentőállomás. Az adomány hivatalos átadóját május 31-én tartották, amelyen Csonka Tamás, a KM Építő Kft. ügyvezetője is részt vett.

Égési kötszerek, lélegeztető maszkok, pulzoximéter, vérnyomásmérő, intubáláshoz és artériás vérzéshez szükséges eszközök, és az oktatásban, gyakorlásban elengedhetetlen gyermek ambu-baba gazdagítja az állományt, illetve pótolja a hétköznapi fogyóeszközöket és elhasználódott műszereket a Szigetszentmiklósi Mentőállomáson.

Képes Kornél, a mentőállomás vezetője háláját fejezte ki a töretlen segítő szándékért, és kiemelte, hogy a rendkívül jó kapcsolatnak köszönhetően mindig olyan adományt kapnak, amire valóban szükségük van.

Nagy János polgármester hangsúlyozta, hogy a mentőállomás folyamatos modernizálása, eszközparkjának fejlesztése közös kiemelt cél, amiért minden tőle telhetőt megtesz ő maga is. A segítőknek megköszönte a munkát, a mentésekben részt vevőknek pedig azt kívánta, minél kevesebb alkalommal kelljen használniuk az új eszközöket.

Iparági hírekKM Építő Kft.iparági hírekadománySzigetszentmiklós

Hírlevél

Hirdetés