2024.06.24, Hétfő
Ütős napot tartottak a nyíregyházi építőipari cégnél
Fotó: KE-VÍZ Zrt.

Ütős napot tartottak a nyíregyházi építőipari cégnél

magyarepitok.hu

2024.06.16. 08:05 - Sándor Csilla

A KE-VÍZ 21. Zrt. hagyományos sportnapján, ezúttal pingpong és teniszmeccseket vívtak egymással a nyíregyházi székhelyű cég dolgozói.

Hirdetés

A KE-VÍZ Zrt. menedzsmentje nemcsak egy-egy sportnap erejéig támogatja, hogy munkatársai egészségesek és kiegyensúlyozottak legyenek a testmozgás révén, hanem év közben is Nyíregyháza legjobban felszerelt edzőtermében biztosít számukra edzési, jóga és szauna lehetőséget.

Kelet-Magyarország egyik meghatározó építési vállalkozása, négy üzletágban, közel 200 munkatársat foglalkoztat. A cég eddig közel 600 projektet valósított meg, többek között a Nyíregyházi Állatpark Jégkorszak Interaktív Állatbemutató komplexumát, Nagykálló kulturális központját.

 

 

Poénok és meccsek

A régió egyik meghatározó, több mint három évtizedes múltra visszatekintő családi vállalkozása, minden évben megrendezi a sportnapot. Tavaly Ibrányban több sportágban próbálhatták ki magukat a cég szellemi és fizikai munkavállalói. Az idei évben a nyíregyházi Wimbledon Sportcentrumban ragadtak ütőt a KE-VÍZ munkatársai. Teniszedzők segítették a résztvevőket a fonák és tenyeres ütéseik fejlesztésében. Volt, aki a salak helyett, a pingpongasztalt választotta, ahol óriási és emlékezetes meccseket vívtak egymással a cég munkavállalói. Ez jó témát szolgáltatott a három közös étkezés során az asztal melletti beszélgetéshez is.

Az Ultabalatonon is rajthoz álltak a KE-VÍZ munkatársai

A KE-VÍZ aszfaltkeverő telepének technológusa, Ladik Sándor és a mélyépítő iroda termelési főmérnöke, Gaál László életének részévé vált a rendszeres mozgás. A közelmúltban az Ultrabalatonon bizonyították kitartásukat, állóképességüket.

 

 

Gaál László örömmel nyugtázta, hogy a cégvezetés példás módon támogatja munkavállalói sportolását, így – tette hozzá a főmérnök – csak a dolgozókon múlik, hogy ki és miként használja fel a munkaadó által biztosított lehetőségeket.

„Mindig imádtam sportolni, amatőr szinten fociztam, de a sérülések miatt, azt abba kellett hagynom. A rendszeres mozgás hiányzott, ezért jó pár éve elkezdtem futni. Igyekszem úgy tervezni az életemet, hogy hetente háromszor felhúzhassam a futócipőm és nekivágjak az éppen aktuálisan kitűzött távnak.”

Gaál László hozzátette, rendszeresen meghatároz egy-egy célt, a legutóbbiak között szerepelt az Ultrabalaton, amelyen 21 kilométert teljesített.

 

 

A cég által épített víztározó körüli futóversenyen is rajthoz állnak

A következő ebben a sorban – mondta el a főmérnök - az Extreme Trail nyíregyházi versenye lesz. Majd a tavalyi évhez hasonlóan, idén is rajthoz áll a főmérnök, hogy teljesítse a cég által épített Tisza-Túr víztározó körüli 25 kilométeres távot.

A sportnap – tette hozzá – egy plusz lehetőség a mozgásra és arra, hogy új sportágakat próbáljon ki az ember. A tavalyi röplabda és a petanque csaták megvívása után, idén Gaál László tenisz és pingpongütőt ragadott.

A KE-VÍZ munkatársai gyakran vesznek részt közösen a sportnapokon kívül is kerékpár-, gyalog- és evezős túrákon is. A naptárjukban már szerepel egy soron következő mátrai többnapos bringakirándulás.

Galéria

Iparági hírekKe-Víz 21 Zrt.Nyíregyházasportnap

Hírlevél

Hirdetés