2024.04.20, Szombat
Világújdonságnak számító új generációs aszfaltokat mutat be a Stravia
magyarepitok.hu

Világújdonságnak számító új generációs aszfaltokat mutat be a Stravia

magyarepitok.hu

2017.07.04. 14:39 - Antal Zsófia

A környezetbarát, fagy- és hőálló termékek egész évben felhasználhatóak, és nagyon gyors beépítést tesznek lehetővé.

Hirdetés

A modern kor életünk minden területén, így az útépítésben és -fenntartásban is új feladatokat állít elénk, ezért a Stravia Kft. évek óta igyekszik megismertetni a magyarországi útépítési piacot az aszfaltok negyedik generációját képviselő, különleges termékeivel. A társaság - anyavállalata révén – a REaktivAsphalt márkanév bevezetésével világújdonságot mutat be a hazai útépítési és –fenntartási piacnak. Ezen forradalmi, innovatív termékek teljes mértékben lehetővé teszik a Do-It-Yourself (végezd el magad) bedolgozást, emellett minőségüket és környezetbarát tulajdonságukat tekintve új fejezetet nyitnak az útépítésben.

Az új aszfaltgenerációt képviselő termékek (REfug, REphalt, REsist) környezetbarát anyagok, mert:

  • oldószermentesek
  • újra felhasználhatók
  • természetes alapanyagokból készülnek
  • hidegbedolgozásúak
  • kötési folyamatuk víz hatására veszi kezdetét
  • már rövid idő elteltével a hagyományos melegaszfalt tulajdonságaival rendelkeznek.

A Stravia által forgalmazott, negyedik aszfaltgenerációt képviselő, különleges anyagok fagy- és hőállók, így egész évben felhasználhatók aszfalt, beton- és öntöttaszfalt felületen. Mivel a gyors beépítést és tömörítést követően az elkészült felület azonnal átadható forgalomnak, minimálisra csökken a forgalom akadályoztatása.

A felhasználás széles palettája a kátyúzástól az útpályák javításáig, a ház körüli és kertben történő alkalmazástól a színes felületek kialakításáig terjed, tartós és erőteljes igénybevételnek is ellenálló megoldást garantálva.


A Stravia Emulziógyártó és Útfenntartó Kft. több, mint húsz éves múlttal rendelkező társaság. Elsődleges szerepe a hazai útépítésekhez kapcsolódóan a bitumenemulzió gyártás, útfenntartás, illetve azon belül a hagyományos, szórt technológiás és gépben kevert mikrobevonatok építése. Ennek, valamint a kitartó munkának és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Stravia Kft. a hazai bitumenemulzió gyártás és útfenntartás egyik piacvezetőjévé vált.

Kirakatbitumenemulzió

Hírlevél

Hirdetés