2024.04.20, Szombat
Egyszerre úszómedence, masszázstér és fitneszgép

Egyszerre úszómedence, masszázstér és fitneszgép

magyarepitok.hu

2019.03.04. 14:19 - Admin

Két új swim spa termékkel bővült a Wellis Magyarország Zrt. kínálata az idei évben: a Rio Grande 2019 termékek akár egy családi házban is kényelmesen elférnek.

Hirdetés

Miközben a 2003-ban alapított magyar Wellis Zrt. mára Európa legnagyobb masszázsmedence-gyártójává vált, a cég aktívan tesz is azért, hogy megőrizze piacvezetői pozícióját. Így az innovációra is jelentős figyelmet fordítanak: nemrég mutatták be Swimline termékvonal két új tagját.

A Rio Grande 2019 swim spa modellek nevüknek megfelelően két részből állnak: egy 5 ülőhelyes jacuzziból és egy úszótérből, mely egy mesterségesen gerjesztett áramlattal adja vissza a folyamatos úszás élményét. A termékeket egy jól felszerelt masszázsmedence és egy teljes testet átmozgató, „fitneszgépként” használható úszómedence kombinációjaként lehet leírni. Ez utóbbi mintegy 2 méter széles és több mint 3 méter hosszú, míg a masszástér szintén mintegy 3 méter hosszú.

A Rio Grande 2019 W-Flow már a Wellis hazai innovációval kifejlesztett ellenáramoltató rendszerét használja, mellyel 180 köbméternyi víz óránkénti megforgatására képes, mindezt egy minden eddiginél szélesebb vízáram biztosításával. A vízáram szélessége 50-60 cm, ezzel egy valódi folyó áramlását szimulálhatjuk otthonunkban. Karbantartás esetén a mechanikai elemekhez pedig a víz leengedése nélkül is hozzá lehet férni.

A Rio Grande 2019 Turbine pedig a szintén Wellis-által kifejlesztett W-Power turbinarendszert használja, mellyel 50-160 köbméternyi víz megmozgatására képes óránként: ezzel a víztömeggel egy valódi folyó áramlását szimulálhatjuk otthonunkban. Emellett környezet- és pénztárcakímélő is: 75 százalékkal kevesebb áramot fogyaszt, mint más hasonló eszközök (mindössze 7A a feszültségigénye). Az áramlási sebességet 6 fokozatban változtathatjuk, ezzel szabályozva az úszás intenzitását.

Az új termékek semiinground burkolattal is rendelhetőek, aminek használatával a megvásárolt swim spa termék betonozás nélkül 70 cm mélyen a talajba süllyeszthető.

Mindemellett Rio Grande 2019 modellekben a víz hőmérséklete, az ellenáramoltatás erőssége és még a világítás is mobiltelefonos appon keresztül, WiFi használatával is irányítható.

KirakatinnovációfürdőfejlesztésWellis Zrt.

Hírlevél

Hirdetés