2024.04.27, Szombat
Virtuális mintaállvány: egy kattintásra az összes Terrán tetőcserép
Fotók: Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

Virtuális mintaállvány: egy kattintásra az összes Terrán tetőcserép

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

2023.12.20. 08:00

A héjazat megválasztásakor a környezettudatosság mellett a tetőcserepek egyéb tulajdonságai is számítanak. A több mint száz éves Terrán számára kiemelt jelentőséggel bír, hogy megkönnyítse a döntést. A virtuális mintaállványon a Terrán összes tetőcserepe megtalálható, egyetlen kattintással elérhető minden fontos információ a cserepekről, ezzel segítve a választást.

Egyszerűen, mindenki számára

A Terrán számára fontos cél, hogy megfelelő és mindenki számára elérhető tudásanyaggal, információval szolgáljon. Ahhoz, hogy a lehető legjobb döntést tudjuk meghozni olyan fontos kérdésben, mint építkezés vagy felújítás, kulcsfontosságú, hogy rendelkezésünkre álljanak pontos és részletes információk. Az érdeklődő laikusok támogatása mellett azonban a több mint száz éves Terrán mindig igyekezett a tervezői igényeknek is eleget tenni, ezzel is segítve az építészek munkáját.

 

Fotó: Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

 

Egyetlen kattintásra az összes Terrán tetőcserép

Közismert, hogy a héjazat megválasztásakor sok szempontot kell figyelembe venni. Számít a cserepek súlya, színe, a felületkezelési lehetőségek és természetesen az ár is. Azért, hogy a tervezés könnyebb legyen, a Terrán megalkotta virtuális mintaállványát, így kényelmesen otthonról vagy a tervező asztal mellől néhány kattintással az összes tetőcserép megtekinthető.

A Terrán tetőcserepek kínálata minden igényt kielégít, legyen szó felújításról vagy építkezésről, a Terrán a legjobb választás. A virtuális állványon minden információ elérhető a Terrán legkönnyebb cserepéről, a Synusról.

A szerkezetében tömör, erős, de légiesen könnyű cserép ára, tömege mellett megismerhető az is, hogy kilenc színben érhető el a termék, a klasszikusnak mondható téglavöröstől, a modern sötét árnyalatokig, így a hagyományos és a kortárs építészeti megoldásokat kedvelők is választhatják.

A tetőépítés leggazdaságosabb Terrán tetőcserepe a Renova Plus: a felületkezelési lehetőségek mellett láthatjuk a színválasztékot, a cserepek formáját, de megtudhatjuk például azt is, hogy 50 év garancia jár a termékekhez, valamint az anyagszükséglet számításban is segítségünkre van a virtuális mintaállvány. Nem hiányozhat a Zenit és Rundo sem, a színválaszték és a stílus megválasztásban referenciafotók is segítenek a döntésben: megismerhetjük, hogy néz ki pontosan egy nosztalgikus hódfarkú vagy egy modern vonalú tetőcserép. Természetesen a mediterrán hangulatú Coppo Ódon és Ferrara cserepeivel is találkozhatunk a virtuális állványon.

 

 

Így lesz könnyebb a döntés

A Terrán nem titkolt célja, hogy mind az érdeklődő laikusok, mind az építészek számára elérhető tudásanyaggal és tervezés megkönnyítő szolgáltatásokkal álljon rendelkezésre.

A virtuális mintaállvány segítségével pár pillanat alatt, kényelmesen, egyszerűen tekinthetjük meg a Terrán tetőcserepek valósághű mását. Így egyszerűbbé válik a döntés, gyorsabbá a tervezés.

KirakatTerrán Tetőcserép Gyártó Kft.napelemnapelemes tetőcserépfenntarthatóság