2024.03.28, Csütörtök
Öt településen közel félmilliárdos ivóvízfejlesztés indul

Öt településen közel félmilliárdos ivóvízfejlesztés indul

magyarepitok.hu

2016.09.20. 13:31 - Hegedűs Gergely

A Nemzeti Fejlesztés Programiroda beruházásaiban többek közt új ivóvízvezetékek, kutak és irányítástechnikai rendszerek épülnek.

Hirdetés

Öt vízgazdálkodási közbeszerzésben is győztest hirdetett a közelmúltban a Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. (NFP), a hulladékgazdálkodás, ivóvízellátás és szennyvízkezelés uniós projektjeit menedzselő szervezet.

A Közbeszerzési Hivatal tájékoztatói szerint

  • a Győr-Sopron megyei Csáfordjánosfán
  • a Tolna megyei Belecskán
  • a Baranya megyei Kisharsányon
  • a Vas megyei Harasztifalu, Nagykölked, Rádóckölked, Egyházasrádóc, Nemesrempehollós térségében
  • és Hajdúhadházon indulhat meg a kivitelezés összesen nettó 435 millió forintnyi beruházásban.

Csáfordjánosfa ivóvízminőség-javítási programját nettó 78,5 millió forintos értékkel a zalaegerszegi HYDROCOMP Mélyépítő Kft. hajtja végre.

Belecskán és a Kisharsány-Sáripuszta településrészen egyaránt a siklósi BERN Építő Zrt. lesz a kivitelező nettó 93,1 millió forintos ivóvízminőség-javító, illetve nettó 94,1 millió forintos ívóvízhálózat-fejlesztő beruházásokban.

Hajdúhadházon a Debreceni Mélyépítő Holding Kft. végzi el a munkálatokat a nettó 81 millió forintos Ivóvízminőség-javító projektben.

Egyházasrádóc, Nemesrempehollós, Rádóckölked, Nagykölked és Harasztifalu községekben a zalakarosi Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zrt. 88,8 millió forintért hajtja végre az ivóvízminőségi fejlesztést.

A projektekről beszámoló hirdetmények szerint a beruházásokban többek közt új ivóvízvezetékek, új kutak és irányítástechnikai rendszerek épülnek, emellett kutak és vezetékek rekonstrukciója is zajlik majd.

Szabadics Zrt.VízgazdálkodásNemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft (NFP)vízgazdálkodásHydrocomp Mélyépítő Kft.

Hírlevél

Hirdetés