2021.03.07, Vasárnap
Öt településen közel félmilliárdos ivóvízfejlesztés indul

Öt településen közel félmilliárdos ivóvízfejlesztés indul

magyarepitok.hu

2016.09.20. 13:31 - Hegedűs Gergely

A Nemzeti Fejlesztés Programiroda beruházásaiban többek közt új ivóvízvezetékek, kutak és irányítástechnikai rendszerek épülnek.

Hirdetés

Öt vízgazdálkodási közbeszerzésben is győztest hirdetett a közelmúltban a Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. (NFP), a hulladékgazdálkodás, ivóvízellátás és szennyvízkezelés uniós projektjeit menedzselő szervezet.

A Közbeszerzési Hivatal tájékoztatói szerint

  • a Győr-Sopron megyei Csáfordjánosfán
  • a Tolna megyei Belecskán
  • a Baranya megyei Kisharsányon
  • a Vas megyei Harasztifalu, Nagykölked, Rádóckölked, Egyházasrádóc, Nemesrempehollós térségében
  • és Hajdúhadházon indulhat meg a kivitelezés összesen nettó 435 millió forintnyi beruházásban.

Csáfordjánosfa ivóvízminőség-javítási programját nettó 78,5 millió forintos értékkel a zalaegerszegi HYDROCOMP Mélyépítő Kft. hajtja végre.

Belecskán és a Kisharsány-Sáripuszta településrészen egyaránt a siklósi BERN Építő Zrt. lesz a kivitelező nettó 93,1 millió forintos ivóvízminőség-javító, illetve nettó 94,1 millió forintos ívóvízhálózat-fejlesztő beruházásokban.

Hajdúhadházon a Debreceni Mélyépítő Holding Kft. végzi el a munkálatokat a nettó 81 millió forintos Ivóvízminőség-javító projektben.

Egyházasrádóc, Nemesrempehollós, Rádóckölked, Nagykölked és Harasztifalu községekben a zalakarosi Szabadics Közmű- és Mélyépítő Zrt. 88,8 millió forintért hajtja végre az ivóvízminőségi fejlesztést.

A projektekről beszámoló hirdetmények szerint a beruházásokban többek közt új ivóvízvezetékek, új kutak és irányítástechnikai rendszerek épülnek, emellett kutak és vezetékek rekonstrukciója is zajlik majd.

Szabadics Zrt.VízgazdálkodásNemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft (NFP)vízgazdálkodásHydrocomp Mélyépítő Kft.

Hírlevél

Hirdetés

Hirdetés