2024.03.19, Kedd
Egyedülálló lebegő wellness jön létre Zalában
Zala Spa Resort (maiutazas.hu)

Egyedülálló lebegő wellness jön létre Zalában

realista.hu

2019.10.14. 11:41 - Almási Krisztina

A fejlesztés keretében autentikus finn szaunát is kialakítanak, valamint a medencék nem csak az élményt, hanem az egészségmegőrzést szolgálják majd.

Hirdetés

Már épül a Zala Springs Golf Resort egyedülálló wellnessépülete Zalacsányban, amelyet egy tó vesz majd körül, így azt a látszatot fogja kelteni, hogy a föld fölött lebeg.

Folyamatosan zajlanak a fejlesztések Közép-Európa első luxus resortjában, amely a tervek szerint több mint 1000 főt tud majd kiszolgálni. A Zala Springs Golf Resort területén már most várja a látogatókat a térség legszínvonalasabb golfpályája, a hozzá tartozó bisztró, klubház és három apartmanház.

A medencében úgy lesznek kialakítva fúvókák, hogy azok valóban az izmok regenerálódását is szolgálják, ne csak élményt nyújtsanak. Emellett egy autentikus finn szaunát is kialakítanak, amely nem csak a tipikus északi szaunák hangulatát fogja idézni, de a használata is ennek megfelelően történik majd.


Fontos szerepet kap az exkluzív jelleg

Sütő András fejlesztési igazgató elmondta, hogy koncepciójuk lényege, hogy a mennyiség helyett sokkal inkább az exkluzivitásra törekedtek. A wellnessrészleg nagyban eltér majd a hazai szállodákban található fürdőktől, mert nagy hangsúlyt fektetnek a golfhoz kapcsolódó feltöltődésre és egészségmegőrzésre.

A fürdőrészleget az Archikon építésziroda tervezte, Nagy Csaba Ybl-díjas építész és Pólus Károly vezetésével. A cég korábban aktív szerepet vállalt többek közt a Párisi udvar felújításában és szakértelmüknek köszönhetően újra eredeti formájában, Millennium Háza néven nemrégiben nyílt meg a fővárosi Olof Palme Ház is.

Mi épül?Zalacsányhotel

Hírlevél

Hirdetés